Copil, "răpit" de o acvilă într-un parc din Canada - VIDEO

O înregistrare video ce prezintă o acvilă de munte canadiană care plonjează spre un bebeluş aflat într-un parc din Montreal, ridicându-l în aer şi scăpându-l din gheare după câţiva metri, a fost postată pe site-ul YouTube.

1003 afișări
Imaginea articolului Copil, "răpit" de o acvilă într-un parc din Canada - VIDEO

Înregistrare video cu un copil "răpit" de o acvilă într-un parc din Canada - VIDEO

Imaginile prezintă mai întâi acvila, o pasăre cu o anvergură a aripilor de peste doi metri, zburând în cerc deasupra parcului. Dintr-o dată, pasărea plonjează spre un bebeluş, îl prinde de haine şi îl ridică în aer, zburând cu el în gheare pe o distanţă de câţiva metri, înainte de a-i da drumul în iarbă.

Bărbatul care a realizat înregistrarea video începe să strige şi aleargă spre copilul care plânge, dar care, după toate probabilităţile, nu a fost rănit.

Acvila de munte este cea mai mare pasăre de pradă din America de Nord şi poate să atingă, atunci când plonjează spre pradă, viteza de 240 de kilometri/ oră, potrivit U.S. National Geographic Society.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici