"Jack Ryan: Agentul din umbră", pe marile ecrane din România, din 17 ianuarie - VIDEO

Thrillerul "Jack Ryan: Agentul din umbră", regizat de Kenneth Branagh, va avea premiera în cinematografele din România pe 17 ianuarie, informează distribuitorul peliculei, Ro Image 2000.

227 afișări
Imaginea articolului "Jack Ryan: Agentul din umbră", pe marile ecrane din România, din 17 ianuarie - VIDEO

"Jack Ryan: Agentul din umbră", pe marile ecrane din România, din 17 ianuarie - VIDEO

"Jack Ryan: Agentul din umbră" este al cincilea din seria lungmetrajelor dedicate lui Jack Ryan, creat de romancierul Tom Clancy.

Personajul Jack Ryan este interpretat de această dată de Chris Pine, cunoscut pentru peliculele "Oameni ca noi/ People Like Us", "Star Trek în întuneric 3D/ Star Trek Into Darkness".

După o carieră în armată, Ryan se reinventează ca analist financiar şi, aflat la Moscova, descoperă planurile unui magnat de a submina situaţia economică a Statelor Unite. Singur împotriva tuturor şi lipsit de resurse, eroul va trebui să dea dovadă de o inventivitate ieşită din comun pentru a înclina balanţa în favoarea sa: lupta devine personală şi disperată când antagonistul îi răpeşte soţia (Keira Knightley).

Din distribuţie fac parte şi actorii Kevin Costner şi Kenneth Branagh.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici