Jack White va concerta în premieră în România, în Bucureşti, pe 9 noiembrie. Care sunt preţurile biletelor - VIDEO

Jack White, câştigător a opt premii Grammy, va concerta în premieră în România, pe 9 noiembrie, în Pavilionul Central de la Romexpo din Bucureşti, informează organizatorii evenimentului, Phoenix Entertainment.

830 afișări
Imaginea articolului Jack White va concerta în premieră în România, în Bucureşti, pe 9 noiembrie. Care sunt preţurile biletelor - VIDEO

Jack White va concerta în premieră în România, în Bucureşti, pe 9 noiembrie. Care sunt preţurile biletelor - VIDEO

Jack White a scos pe piaţă un număr limitat de bilete pentru fanii săi începând de miercuri, de la ora 10.00, în reţeaua Eventim, urmând ca data oficială de punere în vânzare a tichetelor să fie vineri.

Biletele "first-on-the-scene" (primele 1.000), în normal circle, sunt disponibile la preţul de 130 de lei, iar cele la categoria golden circle (primele 500) pot fi achiziţionate la preţul de 215 lei. După epuizarea promoţiei "first-on-the-scene", preţul final la categoria normal circle va fi de 157 de lei, iar la golden circle, de 252 de lei. Biletele VIP (cu loc) sunt disponibile la preţul de 360 de lei.

Biletele sunt disponibile numai prin reţeaua Eventim şi online, pe www.eventim.ro.

Jack White, născut pe 9 iulie 1975, este un muzician american, producător muzical şi actor. Jack a fost chitaristul şi solistul trupei The White Stripes, alături de care a lansat şase albume - "The White Stripes", "De Stijl", "White Blood Cells", "Elephant", "Get Behind Me Satan" şi "Icky Thump", înainte ca formaţia să se destrame, în februarie 2011.

Potrivit imbd.com, White a apărut în filmele "Cold Mountain" (2003), "Coffee and Cigarettes" (2003), "The Fearless Freaks" (2005) şi "Calcă apăsat: Povestea lui Dewey Cox/ Walk Hard: The Dewey Cox Story" (2007). De asemenea, el a fost unul dintre muzicienii prezentaţi în documentarul "It Might Get Loud" (2008), despre chitara electrică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici