Jackpot de 1 miliard de dolari. Cum a reuşit un bărbat din SUA să pună mâna pe bani

  • O persoană din Statele Unite a câştigat 1 miliard de dolari la loteria Mega Millions
  • Este al treilea cel mai mare premiu din istoria loteriei din SUA
  • Numele câştigătorului nu a fost dezvăluit, doar că este din statul Michigan
1944 afișări
Imaginea articolului Jackpot de 1 miliard de dolari. Cum a reuşit un bărbat din SUA să pună mâna pe bani

Sursa foto: profimedia

Mulţi oameni visează să devină milionari peste noapte. Însă nimeni nu ar îndrăzni să îşi imagineze cum ar fi să primească un cec de .. 1 miliard de dolari. Şi totuşi, asta s-a întâmplat pentru o persoană din Michigan.

Reporter: Biletul de 1 miliard de dolari a fost cumpărat aici
NANITA WILSON - cumpărător: Serios? Asta este incredibil. E grozav
Reporter: Tu ai cumpărat acel bilet?
NANITA WILSON - cumpărător: Nu, nu am făcut. Mi-ar fi plăcut să o fac. Dacă aş fi ştiut că de aici se putea cumpăra... 
 
Nimeni nu ştie cine este persoana care a câştigat marele premiu. De pe 15 septembrie, potul a tot crescut până a ajuns la 10 cifre. Câştigătorul avea o şansă la 302 de milioane să câştige. Şi ca să-ţi dai seama cât de mare a fost norocul, următorul pot va fi de doar 20 de milioane de dolari.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici