Jean de la Craiova şi Sandra Neacşu, câştigătorii marelui premiu la "Dansez pentru tine" - VIDEO

Jean de la Craiova şi Sandra Neacşu au fost votaţi de telespectatori câştigătorii ediţiei, primind trofeul visurilor şi marele premiu de 60.000 de euro.

910 afișări
Imaginea articolului Jean de la Craiova şi Sandra Neacşu, câştigătorii marelui premiu la "Dansez pentru tine" - VIDEO

Jean de la Craiova şi Sandra Neacşu, câştigătorii marelui premiu la Dansez pentru tine

La auzul verdictului, Jean a îngenunchiat, Sandra a izbucnit în lacrimi, iar coregraful lor, Bursucu', s-a trântit pe jos şi a început să plângă.

"Premiul ăsta înseamnă pentru mine enorm. Am crezut că totul este superficial, dar Dumnezeu m-a iubit. Le mulţumesc tuturor românilor că m-au votat şi au avut încredere în mine. Acum este prima dată când mă bucur că plânge Sandra, pentru că sunt lacrimi de fericire", a mărturisit Jean de la Craiova.

"Nu o să uit niciodată toate clipele petrecute aici şi toţi oamenii pe care i-am cunoscut şi puterea imensă pe care au avut-o Jean şi Bursucu', Bursucu' cu idei nemaipomenite care să ne facă să luăm note mari şi Jean care a luptat din răsputeri şi a învins durerea de picior şi de spate. Cred că nu am să le pot mulţumi toată viaţa", a declarat, la rândul său, Sandra Neacşu, care şi-a făcut vineri seară părinţii fericiţi prin câştigarea premiului de 60.000 de euro cu care să-şi poată îngriji sănătatea.

Elena Voscoboinic, partenera lui Radu Vâlcan, prezentatorul emisiunii "PoveŞtiri Adevărate", de la Acasa TV, au câştigat premiul de popularitate, după ce au primit cele mai multe voturi din partea telespectatorilor.

Seara de vineri a fost pentru Ilaria, partenera lui Liviu Vârciu, cel mai frumos cadou primit vreodată de ziua ei.

La 12 noaptea, toata lumea din platou i-a cântat "La mulţi ani" în direct cu ocazia împlinirii vârstei de 23 de ani, iar faptul că după şapte săptămâni de concurs greu alături de Liviu a ajuns până în finală şi a reuşit să câştige locul al doilea şi premiul de 20.000 de euro reprezintă pentru ea o realizare.

Ziua de 4 decembrie va rămâne deosebită şi pentru familia Bamboi. După ce Ştefan şi Alina Chinie au reuşit, prin votul publicului, să fie pe locul al treilea în clasament şi să câştige premiul de 15.000 de euro, emisiunea "Dansez pentru tine" i-a făcut familiei Bamboi şi o surpriză.

Mama lui Ştefan, doamna Bamboi, care a născut 13 copii, nu îşi mai văzuse copiii, care locuiau în diverse zone ale Europei, de mai bine de zece ani. În seara de vineri, alături de ea, de Ştefan şi de Alina au apărut, unul câte unul, şi ceilalţi copii, veniţi din mai multe colţuri ale României, dar şi din Norvegia, din Spania şi din Anglia. Alinuţa a fost şi ea adoptată de marea familie Bamboi.

Finala celui de-al optulea sezon al emisiunii "Dansez pentru tine", difuzată de Pro TV, a fost lider de audienţă, vineri seară, la fel ca toate celelalte ediţii ale concursului, informează un comunicat al televiziunii.

După şapte săptămâni de concurs dificil, toţi concurenţii au primit din partea emisiunii bani şi speranţa că visurilor lor se pot împlini.

Telespectatorii au urmărit timp de cinci ore ultima ediţie a acestui sezon, Pro TV fiind lider detaşat de audienţă, cu cifre record pentru acest sezon, atât pe segmentul publicului din mediul urban, cât şi pe cel comercial, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, din mediul urban.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici