Jennifer Aniston, sexy la 43 de ani. Actriţa a pozat în sutien şi în fustă mini - FOTO, VIDEO

Jennifer Aniston a pozat sexy pentru coperta unei reviste, purtând un sutien şi o fustă scurtă şi afirmând că se simte extraordinar la vârsta sa.

9712 afișări
Imaginea articolului Jennifer Aniston, sexy la 43 de ani. Actriţa a pozat în sutien şi în fustă mini - FOTO, VIDEO

Jennifer Aniston, sexy la 43 de ani. Actriţa a pozat în sutien şi în fustă mini

Vedeta în vârstă de 43 de ani şi-a arătat formele într-un pictorial pentru revista GQ, purtând doar un sutien şi o fustă mini.

În interviul care însoţeşte şedinţa foto, actriţa a declarat că s-a îngrăşat puţin după ce a renunţat la fumat.

Jennifer a pozat pentru revistă alături de Paul Rudd.

Jennifer Aniston are o relaţie cu actorul Justin Theroux.

Jennifer Aniston a fost căsătorită în perioada 29 iulie 2000 - 2 octombrie 2005 cu actorul Brad Pitt, actualul partener de viaţă al actriţei Angelina Jolie. După divorţ, Aniston a avut trei relaţii de scurtă durată - cu actorul Vince Vaughn, modelul britanic Paul Sculfor şi cântăreţul John Mayer.

Actorul Justin Theroux s-a remarcat în câteva lungmetraje importante, precum "American Psycho", "Calea Misterelor/ Mulholland Drive", "Zoolander Manechinul", "Furtuna tropicală/ Tropic Thunder" şi "Iron Man - Omul de oţel 2".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici