Jennifer Garner vrea ca Jennifer Lopez să nu mai facă declaraţii publice despre Ben Affleck

Actriţa Jennifer Garner, protagonista serialului "Alias", vrea ca Jennifer Lopez să nu mai facă declaraţii publice despre soţul ei, actorul Ben Affleck.

1117 afișări
Imaginea articolului Jennifer Garner vrea ca Jennifer Lopez să nu mai facă declaraţii publice despre Ben Affleck

Jennifer Garner si Ben Affleck (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit presei americane, Jennifer Garner, actuala soţie a lui Ben Affleck, a fost extrem de supărată atunci când Jennifer Lopez a dezvăluit într-un interviu recent o serie de detalii despre despărţirea ei de actorul american, în 2004, cu doar câteva zile înainte de ceremonia de nuntă, informează contactmusic.com.

O sursă din anturajul actriţei Jennifer Garner a spus: "E foarte supărată pe J. Lo, pentru că ea a vorbit în public despre relaţia pe care a avut-o cu Ben. Jen e furioasă pentru că J. Lo aduce vorba, aproape în fiecare interviu, despre faptul că Ben a reprezentat prima ei iubire adevărată".

Ben Affleck şi Jennifer Garner s-au căsătorit în urmă cu nouă ani şi au împreună trei copii.

"Jen crede că acele declaraţii reprezintă o lipsă de respect din partea lui J. Lo, pentru că ea şi Ben au trei copii şi astfel de declaraţii îi rănesc şi pe ei", a adăugat aceeaşi sursă pentru tabloidul american Life & Style.

Jennifer Lopez, care a vorbit despre relaţia cu Ben Affleck şi în noua ei carte, intitulată "True Love", a recunoscut într-un interviu recent că a fost devastată după despărţirea de actorul american.

"Am mai trecut prin despărţiri şi dezamăgiri, dar nu m-am simţit niciodată devastată până când am anulat nunta noastră. A fost ceva devastator pentru mine, poate pentru că relaţia noastră era atât de publică. Eu chiar simţeam că găsisem un bărbat minunat şi că el găsise în mine o parteneră minunată şi credeam că relaţia noastră va funcţiona bine", a declarat vedeta americană într-un interviu recent.

Cântăreaţa, care a divorţat de două ori înainte să înceapă să se întâlnească cu Ben Affleck, în 2002, a fost "devastată" după ce logodna dintre ei s-a încheiat în 2004, chiar dacă s-a căsătorit cu cel de-al treilea soţ al ei, Marc Anthony, la şase luni de la despărţirea de actorul din filmul "Fata dispărută/ Gone Girl". În ultimii ani, Jennifer Lopez a divorţat de soţul ei Marc Anthony, cu care are doi copii - gemenii în vârstă de şase ani Max şi Emme -, şi a început o relaţie cu dansatorul Casper Smart, de care s-a despărţit în primăvara acestui an.

La rândul lui, la doar o jumătate de an după despărţirea de Jennifer Lopez, actorul Ben Affleck a început o relaţie cu Jennifer Garner, cu care s-a căsătorit în iunie 2005. Cei doi actori au împreună trei copii - Violet Anne, născută în decembrie 2005, Seraphina Rose Elizabeth, născută în ianuarie 2009, şi Samuel, născut în februarie 2012.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici