Jennifer Lawrence va juca într-o nouă adaptare a romanului "La răsărit de Eden", de John Steinbeck

Jennifer Lawrence va juca rolul principal într-o nouă adaptare a romanului "La răsărit de Eden", de John Steinbeck, regizată de Gary Ross, care a distribuit-o pe actriţă în rolul lui Katniss Everdeen din "Jocurile foamei", primul lungmetraj din seria omonimă.

219 afișări
Imaginea articolului Jennifer Lawrence va juca într-o nouă adaptare a romanului "La răsărit de Eden", de John Steinbeck

Jennifer Lawrence (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Regizorul Gary Ross a fost cel care a distribuit-o pe Jennifer Lawrence în filmul "Jocurile foamei", în rolul adolescentei Katniss Everdeen, care trebuie să câştige Jocurile Foamei, într-un viitor postapocaliptic. Actriţa americană a reluat rolul lui Katniss în al doilea film al seriei, "Jocurile foamei: Sfidarea" (2013), regizat de Francis Lawrence, conform contactmusic.com.

Totodată, Gary Ross va semna scenariul şi regia ecranizării romanului scris de Steinbeck.

"La răsărit de Eden" a mai fost adaptat pentru marele ecran de regizorul Elia Kazan, în 1955, cu James Dean şi Burl Ives în rolurile principale.

Una dintre capodoperele secolului al XX-lea, "La răsărit de Eden" recreează povestea biblică a lui Cain şi Abel în decorul Văii Salinas din California.

Jennifer Lawrence Shrader, născută pe 15 august 1990, în Louisville, Kentucky, este una dintre actriţele americane tinere în ascensiune. La vârsta de 14 ani, Jennifer Lawrence a decis să urmeze o carieră în actorie şi şi-a convins părinţii să o ducă în New York pentru a găsi un agent de talente şi a absolvit liceul doi ani mai devreme pentru a începe o carieră în domeniu.

A avut roluri principale în "The Bill Engvall Show" şi în filme precum "Departe de câmpia în flăcări/ The Burning Plain" şi "Mâinile tatălui meu/ Winter's Bone", pentru care a primit o nominalizare la Oscar pentru cea mai bună actriţă.

Jennifer Lawrence, care s-a remarcat şi în seria "Jocurile foamei/ The Hunger Games", a primit premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă în rol principal, pentru prestaţia din filmul "Scenariu pentru happy-end/ Silver Linings Playbook", la cea de-a 85-a gală de decernare a acestor distincţii, în 2013.

Jennifer Lawrence este din nou nominalizată la Oscar în acest an, la categoria "cea mai bună actriţă în rol secundar", pentru rolul interpretat în filmul "Ţeapă în stil american/ American Hustle".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici