Schimbare radicală de look pentru Jennifer Lawrence. Ce spune starul din "The Hunger Games" despre imaginea femeilor - FOTO

Americanca Jennifer Lawrence, câştigătoarea premiului Oscar pentru cea mai bună actriţă în rol principal, pentru prestaţia din "Silver Linings Playbook", s-a alăturat vedetelor care au renunţat în ultimul timp la părul lor lung.

1266 afișări
Imaginea articolului Schimbare radicală de look pentru Jennifer Lawrence. Ce spune starul din "The Hunger Games" despre imaginea femeilor - FOTO

Jennifer Lawrence a început filmările pentru pelicula "X-Men: Days of Future Past" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Jennifer Lawrence a optat pentru o tunsoare scurtă, pe care a prezentat-o prima dată cu ocazia unui interviu acordat în turneul de promovare a ultimului film din seria "The Hunger Games/Jocurile Foamei - Catching Fire", scrie Daily Mail.

În timpul interviului cu preşedintele Yahoo!, Marissa Mayer, vedeta a vorbit şi despre stereotipurile existente în societate în privinţa problemelor de greutate.

Actriţa în vârstă de 23 de ani s-a declarat împotriva ideii că o femeie trebuie să facă totul pentru a arăta ca supermodelele de pe podiumurile de prezentare.

"Oamenii au ideea preconcepută că toate vedetele trebuie să arate ca un fotomodel. Trebuie să privim lucrurile în profunzime. Arăţi aşa cum arăţi, trebuie să te simţi bine în pielea ta. Ce trebuie să faci? Să te înfometezi în fiecare zi doar pentru a-i face pe unii fericiţi? Este o prostie", a declarat Jennifer Lawrence.

În acest an, Jennifer Lawrence a început filmările şi pentru producţia "X-Men: Days of Future Past", care va apărea în cinematografe în 2014.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici