Jennifer Lopez, în costum de baie la filmările pentru noul videoclip - FOTO, VIDEO

Cântăreaţa latino-americană Jennifer Lopez a luat parte, duminică, la filmările pentru videoclipul celei mai noi colaborări muzicale cu Pitbull, fiind surprinsă de fotografi purtând un costum de baie cu o nuanţă atât de apropiată de cea a pielii, încât de la distanţă ar fi putut lăsa cu uşurinţă impresia că este dezbrăcată.

7449 afișări
Imaginea articolului Jennifer Lopez, în costum de baie la filmările pentru noul videoclip - FOTO, VIDEO

Jennifer Lopez (Imagine: Hepta)

Cântăreaţa în vârstă de 43 de ani a purtat un costum de baie dintr-o singură piesă, de culoarea bronzului, asortat cu pielea ei bronzată şi cu buzele şi unghiile de culoare portocalie.

Filmările pentru noul videoclip, de la melodia "Live It Up", au avut loc duminică în Fort Lauderdale, Florida, scrie Daily Mail.

J-Lo a fost acompaniată în scurt timp de Pitbull, îmbrăcat în cămaşă roz şi pantaloni turcoaz.

Jennifer a părut apoi foarte concentrată şi energică în timp ce efectua mişcările de dans din videoclip îmbrăcată într-un caftan verde şi într-un costum de baie negru.

Artista latino nu şi-a adus pe plajă şi gemenii de cinci ani, Max şi Emme, dar a fost însoţită de iubitul ei, Casper Smart, care a stat retras, la umbră, de unde a urmărit munca echipei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici