Jennifer Love Hewitt s-a despărţit de iubitul ei, actorul Jamie Kennedy

Actriţa americană Jennifer Love Hewitt s-a despărţit de iubitul ei, actorul Jamie Kennedy, alături de care joacă în serialul de televiziune "The Ghost Whisperer/ Mesaje de dincolo", informează accesshollywood.com.

171 afișări
Imaginea articolului Jennifer Love Hewitt s-a despărţit de iubitul ei, actorul Jamie Kennedy

Jennifer Love Hewitt s-a despărţit de iubitul ei, actorul Jamie Kennedy (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit revistei People, citată de accesshollywood.com, relaţia celor doi actori s-a încheiat la exact un an de când a început.

Jennifer Love Hewitt şi Jamie Kennedy păreau a fi inseparabili şi au putut fi văzuţi împreună pe covorul roşu la premierele americane ale filmelor "Saga Amurg: Lună Nouă" şi "This Is It", dar şi la petrecerile organizate înainte şi după gala premiilor Oscar.

În aprilie 2009, Jennifer Love Hewitt a vorbit pentru prima oară despre sentimentele ei faţă de Jamie Kennedy, în talk show-ul găzduit de Ellen Degeneres.

"Ştiam că era amuzant, ştiam că era special", a declarat actriţa americană. "Universul întotdeauna îţi aduce ceva cu adevărat frumos şi minunat (după o despărţire, n.r.) şi exact acest lucru mi se întâmplă mie în această perioadă", a mai spus ea.

Deşi presa americană a scris, în iulie 2009, că Jennifer Love Hewitt şi Jamie Kennedy urmau să se logodească în scurt timp, agenţii de presă ai ambilor actori au infirmat aceste informaţii.

În trecut, Jennifer Love Hewitt a fost logodită cu actorul Ross McCall şi a avut o relaţie cu John Mayer şi o alta cu Carson Daly.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici