Jose Carreras revine la Bucureşti, cu un concert pe 15 decembrie. Cât costă biletele şi de unde pot fi procurate

Tenorul Jose Carreras revine la Bucureşti, cu un spectacol dedicat Crăciunului care va avea loc în Pavilionul Central de la Romexpo, pe 15 decembrie, informează organizatorii, Project Events.

690 afișări
Imaginea articolului Jose Carreras revine la Bucureşti, cu un concert pe 15 decembrie. Cât costă biletele şi de unde pot fi procurate

Jose Carreras (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Celebrul tenor va transforma Pavilionul Central de la Romexpo, pe 15 decembrie, în "casa lui Moş Crăciun", oferind cadouri muzicale unice, precum "White Christmas", "O Holy Night", "Let It Snow" şi multe altele.

După ce, anul trecut, Sala Palatului a fost neîncăpătoare pentru toţi fanii care au dorit să îl asculte live pe Jose Carreras, anul acesta, maestrul revine să susţină o adevărată gală de Crăciun pentru toţi românii iubitori de tradiţie şi muzică de calitate.

Cu modestie, eleganţă şi simplitate, Jose Carreras, a cărui carieră se întinde pe parcursul a 40 de ani, cucereşte de fiecare dată publicul de la primele acorduri.

José Carreras s-a născut pe 5 decembrie 1946, în Barcelona, Spania, iar 28 de ani mai târziu, după interpretarea rolului Pinkerton din "Madame Butterfly", la New York City Opera, era ovaţionat şi adulat atât de public, cât şi de critici. José Carreras a făcut parte şi din proiectul "Cei trei tenori", alături de Placido Domingo şi Luciano Pavarotti, cu care a început în 1990 o serie de concerte foarte populare, care au continuat până în 2003, când Pavarotti s-a retras din cauza unor probleme de sănătate.

Cariera sa cuprinde peste 60 de roluri interpretate pe marile scene muzicale ale lumii, dar şi înregistrări cu mari artişti care au performat în afara ariei muzicii clasice: Diana Ross, Klaus Meine, Charles Aznavour, Sarah Brightman etc.

Diagnosticat cu leucemie, tenorul a dovedit că are o personalitate puternică, luptând şi învingând aproape miraculos boala, iar, din 1988, după recuperarea sa, a înfiinţat Fundaţia Internaţională José Carreras pentru lupta împotriva leucemiei. După înfiinţarea fundaţiei, a alocat mult timp pentru strângerea de fonduri, organizând din 1995 gale live la televiziunea din Leipzig. Până în prezent, tenorul a reuşit să strângă din donaţii peste 71 de milioane de euro.

La toate marile concerte, maestrul are invitaţi speciali. Anul acesta, la Bucureşti, Carreras va fi acompaniat de Orchestra Naţională Radio, condusă de David Gimenez. Marii tenori ai lumii au ales să colaboreze constant cu dirijorul David Gimenez, care a fost aplaudat pe scene celebre alături de Jose Carreras, Placido Domingo, Roberto Alagna, Angela Gheorghiu şi mulţi alţii.

Alţi invitaţi de seamă ai inegalabilului Jose Carreras sunt membrii Corului Radio.

Biletele pentru acest spectacol au următoarele preţuri: 650 de lei (categoria VIP), 500 de lei (categoria 1), 400 de lei (categoria 2), 300 de lei (categoria 3), 250 de lei (categoria 4), 200 de lei (categoria 5), 150 de lei (categoria 6 - vizibilitate redusă). Biletele au fost puse în vânzare joi şi se găsesc la magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center, Sala Palatului, librăriile Adevărul, Flanco, Librăria Mihai Eminescu, Magazinul Muzica, Palatul Naţional al Copiilor, Magazinul Biletfan - staţia de Metrou Unirii 1, dar şi online, pe Biletoo.ro, Bilet.ro şi Blt.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici