Jurnalista care a lovit imigranţii şi a pus piedică unui bărbat cu un copil în braţe, condamnată

Fosta angajată a televiziunii maghiare N1 TV care a fost surprinsă în timp ce punea piedică sau lovea cu piciorul imigranţii şi refugiaţii care fugeau la graniţa Ungariei cu Serbia, în septembrie 2015, a fost condamnată în primă instanţă la 3 ani de închisoare cu suspendare, sub probaţiune, informează gandul.info.

10727 afișări
Imaginea articolului Jurnalista care a lovit imigranţii şi a pus piedică unui bărbat cu un copil în braţe, condamnată

Jurnalista care a lovit imigranţii şi a pus piedică unui bărbat cu un copil în braţe, condamnată (Imagine: Twitter)

Petra Laszlo, femeia-cameraman care în toamna anului 2015 a fost surprinsă punând piedică sau lovind cu piciorul imigranţi şi refugiaţi aflaţi la graniţa Ungariei cu Serbia, a fost condamnată la trei ani de închisoare cu suspendare, sub probaţiune, conform BBC, citat de Gândul.

Femeia a fost filmată când punea piedică unui bărbat care fugea cu un copil în braţe sau lovind cu piciorul o fetiţă.

Un video ce atestă acuzaţiile aduse jurnalistei poate fi văzut mai jos:

Ea a declarat că va ataca decizia instanţei. Judecătorul a declarat că gesturile ei „contravin normelor sociale” şi a respins argumentul apărării că ea doar încerca să se apere. Petra Laszlo a declarat că a văzut alergând spre ea sute de oameni şi s-a speriat.

Laszlo a fost concediată de televiziunea N1TV, după gesturile ei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici