Jurnalista Paula Săcui îşi lansează primul roman, intitulat "Nu mi-e frică", sâmbătă, la Gaudeamus

Paula Săcui, editor al Ştirilor Pro TV de la ora 19.00, îşi va lansa primul roman, intitulat "Nu mi-e frică", sâmbătă, de la ora 14.00, la standul editurii ALL de la Târgul Gaudeamus din Bucureşti (20 - 24 noiembrie).

598 afișări
Imaginea articolului Jurnalista Paula Săcui îşi lansează primul roman, intitulat "Nu mi-e frică", sâmbătă, la Gaudeamus

Jurnalista Paula Săcui îşi lansează primul roman, intitulat "Nu mi-e frică", sâmbătă, la Gaudeamus (Imagine: Shutterstock)

Alături de Paula Săcui vor fi foarte mulţi colegi de presă, dar şi prieteni, printre care Andreea Esca, Amalia Enache, Paula Herlo, Lavinia Petrea, Andreea Marinescu, Diana Enache şi Alexandra Stoian.

Paula Săcui a intrat în echipa Ştirilor Pro TV în 1998. Timp de trei ani a fost reporter la Pro TV Braşov, iar din 2004 este editor al Ştirilor Pro TV.

"Mă depăşesc rău fiţele online cu like-uri şi mesaje în privat. O ard mai bine pe concret ca să pot să îmi ţin mâinile în şold şi să strig atunci când nu reuşesc să mă fac înţeleasă. Chit că intră în literatură printr-un viol, «Nu mi-e frică» este o carte delicată. O carte cu multă iubire şi ură. Pentru cei care se întreabă, deşi semănăm, nu sunt eu cucoana aia de pe copertă. Eu sunt cealaltă. Mult mai cuminte, cu un aer de secretară părăsită de Gicu într-o staţie de metrou", a spus Paula Săcui.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici