Kevin Spacey rămâne fără un Premiu Emmy

Academia Internaţională de Televiziune a decis să-i retragă lui Kevin Spacey premiul „International Emmy Founders Award”.

1269 afișări
Imaginea articolului Kevin Spacey rămâne fără un Premiu Emmy

Kevin Spacey rămâne fără un Premiu Emmy

„În lumina ultimelor evenimente", Premiul Emmy nu va mai fi decerat actorului din serialul House of Cards, a transmis Academia printr-un comunicat de presă.

Spacey ar fi trebuit să primească distincţia luna viitoare, dar după acuzaţiile de abuz sexual cu care se confruntă, instituţia a decis că este cel mai bine să îi retragă acest premiu.

Zilele trecute, actorul Anthony Rapp l-a acuzat pe Kevin Spacey că i-ar fi făcut avansuri sexuale pe vremea când avea 14 ani. Spacey a apoi un mesaj prin care a transmis că este „mai mult decât îngrozit" de această poveste.

Ulterior, producătorii serialului House Of Cards, în care joacă Kevin Spacey, au anunţat că serialul se va încheia cu sezonul al şaselea, după care presa a scris că filmările sunt, în acest moment, suspendate. 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici