Kirstie Alley şi John Travolta, din nou împreună, într-un serial TV

Actorii John Travolta şi Kirstie Alley, protagoniştii francizei "Uite cine vorbeşte/ Look Who's Talking", vor juca din nou împreună, după 20 de ani de la lansarea primului film din această serie, într-un serial de televiziune american.

426 afișări
Imaginea articolului Kirstie Alley şi John Travolta, din nou împreună, într-un serial TV

Kirstie Alley şi John Travolta, din nou împreună, într-un serial TV (Montaj foto)

John Travolta va apărea în calitate de invitat special în noul sitcom al actriţei Kirstie Alley, intitulat "Kirstie", informează bbc.co.uk.

Comedia "Uite cine vorbeşte" din 1989 l-a avut pe afiş şi pe Bruce Willis, care a asigurat vocea bebeluşului personajului interpretat de Kirstie Alley.

Realizat cu un buget de producţie de aproximativ 7,5 milioane de dolari, filmul a generat încasări de aproape 300 milioane de dolari pe plan mondial.

"Uite cine vorbeşte" a avut două continuări - "Look Who's Talking Too" şi "Look Who's Talking Now"-, în care rolurile principale au fost interpretate tot de John Travolta şi Kirstie Alley.

Noul sitcom al actriţei Kirstie Alley, care va debuta în curând pe micile ecrane americane, prezintă aventurile unei actriţe celebre de pe Broadway, Madison Banks, interpretată de Alley.

După succesul repurtat cu franciza "Uite cine vorbeşte", John Travolta a renunţat la imaginea actorului care preferă roluri din filme pentru întreaga familie, revitalizându-şi cariera cu rolul din "Pulp Fiction", un film în care a interpretat rolul unui asasin dependent de droguri.

În ultima vreme, actorul american a apărut în filme din categoria thriller, precum "Savages" şi "Killing Season".

Kirstie Alley a avut parte de o carieră spectaculoasă în televiziune, remarcându-se în producţii de succes, precum "Cheers", "Veronica's Closet" şi "Fat Actress".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici