Kylie Minogue şi-a anulat patru concerte în Germania, din cauza organizatorilor show-urilor

Cântăreaţa australiană Kylie Minogue şi-a anulat patru concerte pe care trebuia să le susţină luna aceasta în Germania, din cauza problemelor financiare ale organizatorului german al turneului.

287 afișări
Imaginea articolului Kylie Minogue şi-a anulat patru concerte în Germania, din cauza organizatorilor show-urilor

Kylie Minogue şi-a anulat patru concerte în Germania, din cauza organizatorilor show-urilor (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Vedeta pop avea programate patru concerte, începând din 22 octombrie, la Koln, Munchen, Berlin şi Hamburg, ca parte a turneului său "Kiss me once", dar problemele legate de insolvenţa promotorului german al turneului, CT Creative Talent GmbH, au dus la anularea show-urilor, potrivit contactmusic.com.

"Sunt foarte dezamăgită că din cauza problemelor financiare ale promotorului german CT Creative Talent GmbH nu voi putea să cânt în cadrul concertelor programate la Koln, Munchen, Berlin şi Hamburg. Administratorul care controlează acum CT Creative Talent GmbH nu ne poate confirma că avem la dispoziţie spaţiile şi facilităţile necesare susţinerii concertelor. Întotdeauna am primit mult sprijin din partea fanilor loiali din Germania şi nu pot sublinia cât de dezamăgită sunt de faptul că a trebuit să anulăm totul în ultima clipă", a scris Kylie Minogue pe site-ul său.

În schimb, Kylie Minogue va susţine un concert, duminică, în Slovacia, tot în cadrul turneului său "Kiss me once".

Kylie Minogue şi-a început cariera ca actriţă cu un rol în serialul australian "Neighbours". După succesul primelor două single-uri, "Locomotion" - care a ocupat primul loc în topul australian timp de şapte săptămâni - şi "I Should Be So Lucky", Kylie a ales să se concentreze exclusiv asupra muzicii. Hituri precum "Where the Wild Roses Grow", în duet cu Nick Cave, "Spinning Around", "Kids", în duet cu Robbie Williams, "On a Night Like This", "Can't Get You Out of My Head", "In Your Eyes", "Love At First Sight", "Come Into My World", "Slow" şi "I Believe in You" i-au adus lui Kylie vânzări de peste 60 de milioane de albume în întreaga lume şi numeroase premii. Artista a concertat la Bucureşti, în 2008, în cadrul turneului KYLIEX2008.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici