Lady Gaga a pozat nud pentru o revistă americană - FOTO

Cântăreaţa Lady Gaga a acceptat să pozeze nud pe coperta revistei americane V. Fotografii de la studioul Inez & Vinoodh au publicat pe Instagram una dintre fotografiile realizate pentru pictorial.

1613 afișări
Imaginea articolului Lady Gaga a pozat nud pentru o revistă americană - FOTO

Lady Gaga (Imagine: Hepta)

Artista americană, care a anunţat de curând că va lansa un nou album de studio a demonstrat astfel, afirmă jurnaliştii de la Le Figaro, că nu şi-a epuizat deocamdată întregul arsenal de tehnici de provocare, pe care cântăreaţa le foloseşte cu succes pentru a-şi spori notorietatea.

Deşi cel mai recent număr al revistei V nu a apărut deocamdată pe piaţă, fotografii de la studioul Inez & Vinoodh au publicat pe contul lor de pe platforma Instagram una dintre fotografiile realizate pentru acel pictorial cu Lady Gaga.

Cântăreaţa pozează nud, acoperindu-şi părţile intime ale corpului cu braţele. Coafura ei voluminoasă îi acoperă o parte a feţei, iar artista pare să fi ales să nu folosească machiaj pentru acel pictorial.

Lady Gaga a anunţat că va lansa un nou single pe 19 august, extras de pe următorul ei album de studio, "Artpop", care va ajunge în magazine pe 11 noiembrie.

Artista americană şi-a anunţat revenirea pe piaţa muzicală printr-un mesaj postat pe internet, însoţit de o fotografie care o prezintă pe cântăreaţă purtându-şi părul într-o coafură voluminoasă, pe spate, şi un chip aproape lipsit de machiaj, acoperit însă de o mască transparentă de mari dimensiuni.

Cântăreaţa Lady Gaga, care a concertat la Bucureşti în august anul trecut, a devenit celebră graţie unor piese precum "Bad Romance" şi "Poker Face", dar şi cu ajutorul unui marketing agresiv şi al provocărilor - în special vestimentare.

Lady Gaga a câştigat deja numeroase premii, printre care cinci Grammy (din 12 nominalizări), a stabilit două recorduri mondiale şi a înregistrat vânzări de peste 23 de milioane de exemplare din albume şi 64 de milioane din single-uri. Billboard a numit-o "artistul anului" 2010 şi "cel mai bine vândut artist al anului 2010". Lady Gaga a ocupat locul 73 pe lista celor mai influenţi oameni ai decadei 2000, a fost inclusă în Topul 100 al celor mai influenţi oameni din lume întocmit anual de revista Times, iar Forbes a introdus-o pe lista celor mai puternice celebrităţi de pe glob. Tot editorii revistei Forbes au poziţionat-o pe locul 7 pe lista lor anuală a celor mai influente femei din lume.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici