Lady Gaga a purtat sute de perle lipite pe faţă, la gala de caritate amfAR - GALERIE FOTO

Cântăreaţa Lady Gaga a purtat câteva sute de perle lipite pe faţă, bust şi picioare, la gala anuală de caritate amfAR, care a avut loc miercuri seară, la New York, informează dailymail.co.uk.

140 afișări
Imaginea articolului Lady Gaga a purtat sute de perle lipite pe faţă, la gala de caritate amfAR - GALERIE FOTO

Lady Gaga a purtat sute de perle lipite pe faţă, la gala de caritate amfAR (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Având corpul vopsit în alb, cântăreaţa s-a prezentat la acest eveniment caritabil, care are ca scop strângerea de fonduri destinate finanţării luptei împotriva maladiei SIDA, purtând o pereche de bikini decoraţi cu perle, o jachetă albă scurtă, o şapcă albă şi o pereche de cizme albe, cu talpa şi tocurile foarte înalte.

Singura pată de culoare a artistei americane a fost rujul de pe buze, Lady Gaga optând pentru o nuanţă roz deschis, creată special pentru eveniment.

În vârstă de 23 de ani, artista, deja celebră pentru apariţiile sale extravagante, a interpretat noul ei single, intitulat "Future Love", în picioare, pe un pian alb. Lady Gaga a sosit la această gală anuală de caritate însoţită de celebra Cyndi Lauper.

Gala amfAR din acest an de la New York a fost dedicată memoriei actriţei Natasha Richardson. Actriţa, care a murit în martie 2009 în urma unui stupid accident de schi, era o înflăcărată susţinătoare a cercetărilor medicale împotriva maladiei SIDA, după ce tatăl ei, regizorul Tony Richardson, a decedat din cauza acestei boli în 1991.

Mama ei, renumita actriţă Vanessa Redgrave, prezentă şi ea la acest eveniment, împreună cu cealaltă fiică, Joely Richardson, a declarat că Natasha făcuse din sprijinirea cauzei anti-SIDA adevărata ei misiune în viaţă.

Printre celelalte personalităţi prezente la acest eveniment s-au numărat Brooke Shields, top modelul Heidi Klum, top modelul Iman, soţia cântăreţului David Bowie, Meryl Streep, Sigourney Weaver, Cynthia Nixon şi Zoe Saldana, starul din "Avatar".

Înfiinţată în 1985, de actriţa Elizabeth Taylor, amfAR a reuşit să strângă de atunci peste 240 de milioane de dolari, sumă care a fost investită în 2.000 de programe de cercetare dezvoltate în întreaga lume. Sharon Stone promovează cauzele acestei fundaţii de 16 ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici