Natasha Richardson a murit din cauza unui hematom cerebral

Actriţa britanică Natasha Richardson a decedat din cauza unui hematom cerebral apărut în urma unui traumatism cranian, potrivit rezultatelor autopsiei efectuate de Institutul de medicină legală din New York.

313 afișări
Imaginea articolului Natasha Richardson a murit din cauza unui hematom cerebral

Natasha Richardson a murit din cauza unui hematom cerebral (Montaj foto)

Ellen Borakove, purtătoarea de cuvânt a Institutului, a confirmat, la sfârşitul autopsiei, faptul că moartea a fost accidentală şi că nu se poate afirma cu certitudine dacă actriţa britanică, în vârstă de 45 de ani, a suferit de o anumită fragilitate congenitală la nivelul capilarelor craniene.

Actorul Liam Neeson, soţul actriţei, a anunţat, miercuri, prin purtătorul său de cuvânt, decesul actriţei Natasha Richardson, la New York, la două zile după accidentul de schi suferit în Canada.

Natasha Richardson a fost transportată cu avionul la un spital din New York, în cursul serii de marţi.

Joi seara, teatrele de pe Broadway au stins luminile timp de un minut, la ora locală 20.00, în memoria actriţei decedate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici