Lumânări cu parfum de muzeu. O afacere creată în pandemie produce arome speciale

  • Lumânarile Km5 sunt 100% organice, create din ceară de soia
  • Mihaela Velicu a creat o lumănare specială cu parfumul Muzeului de Artă Recentă
  • Creatoare îţi poate personaliza lumânarea, mai ales dacă vrei să oferi un cadou frumos de sărbători
481 afișări
Imaginea articolului Lumânări cu parfum de muzeu. O afacere creată în pandemie produce arome speciale

Sursa foto: km5

 

Anul acesta ne-a obligat pe toţi să ne folosim la maximum creativitatea, mai ales acasă. Avem nevoie să ne înconjurăm de lucruri frumoase, care să ne relaxeze.

Asta a făcut şi Mihaela Velicu, care în carantină a început să producă lumânări parfumate. Nu orice fel de lumânări, ci 100% organice, din ceară de soia.

MIHAELA VELICU/creator lumânări: Am vrut foarte tare să fie nişte lumânări sănătoase. Ăsta a fost principiul, să fie non-toxice, vegane, să nu provină din nimic animal

Pentru că şi-a dorit să-şi ducă proiectul la un alt nivel, a acceptat provocarea lansată de Muzeul de Artă Recentă din Bucureşti şi a creat o lumânare specială cu parfumul pe care l-a imaginat pentru muzeu. Muzeul de pe Bulevardul Primăverii, este un muzeu privat, care are în colecţia permanentă lucrări care amintesc de perioada comunistă.

MIHAELA VELICU/creator lumânări: Spuma de ras a bunicului sau a tatălui, magazinul cartierului, un câmp de flori unde te jucai când erai mic la ţară, ceva care să aibă legătură cu perioada comunistă. Şi aşa am ajuns la miere, mosc şi bumbac. 

Iată ce spune directorul muzeului despre această lumânare inedită.

ERWIN KESSLER/ director Muzeul de Artă Recentă: Lumânarea MARE, nu pentru că ar fi foarte mare, dar pentru că are ceva din MARE, din spiritul MARE. Este aspră, ţeapănă şi totuşi plăcută, la ars şi la parfum.

Dacă şi tu vrei să ai parte de momente de relaxare cu lumânari parfumate 100% naturale, să ştii că le poţi comanda online pe www.km5.ro.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici