Madonna: Kanye West este Madonna de culoare

Cântăreaţa americană Madonna spune că are o relaţie specială cu noul ei colaborator Kanye West şi consideră că renumitul şi controversatul rapper american este "Madonna de culoare", informează contactmusic.com.

117 afișări
Imaginea articolului Madonna: Kanye West este Madonna de culoare

Madonna: Kanye West este Madonna de culoare (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Madonna a colaborat cu Kanye West la câteva piese de pe noul ei album de studio, "Rebel Heart", şi spune că această colaborare era inevitabilă, datorită faptului că atât ea, cât şi rapperul au personalităţi asemănătoare şi adoră provocările.

"Kanye este noua Madonna. Kanye este Madonna de culoare", a declarat cântăreaţa americană pentru New York Daily News.

"Amândoi ştim - şi recunoaştem acest lucru - că avem în comun acea capacitate de a-i provoca pe oameni. Suntem un fel de camarazi prin prisma faptului că îi împingem pe oameni să accepte alte puncte de vedere", a adăugat Madonna.

Rapperul şi producătorul american Kanye West a devenit cunoscut la începutul anului 2000. Cel de-al treilea album al său, "Graduation", a fost unul dintre cel mai bine vândute materiale discografice ale anului 2007. West este câştigător a 21 de premii Grammy. "Watch the Throne", album compus în colaborare cu Jay-Z, a fost lansat în vara anului 2011. Cel mai recent album al său, al şaselea, este "Yeezus", lansat în iunie 2013.

Considerată una dintre cele mai bune artiste pop ale tuturor timpurilor, numită şi "Queen of Pop (regina muzicii pop)", Madonna este şi cea mai bine vândută cântăreaţă din secolul XX, potrivit Recording Industry Association of America, cu peste 300 de milioane de albume vândute în întreaga lume. În martie 2008, ea a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame.

În august 2009, Madonna a concertat la Bucureşti, în cadrul turneului "Sticky and Sweet".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici