Madonna şi-a deschis sală de fitness. Vezi aici cum arată - FOTO

Madonna a decis să se lanseze în afacerile cu săli de fitness, aşa că şi-a deschis prima sală de gimnastică, Hard Candy Fitness, în Ciudad de Mexico, informează dailymail.co.uk.

349 afișări
Imaginea articolului Madonna şi-a deschis sală de fitness. Vezi aici cum arată - FOTO

Vedeta de 52 de ani, al cărei aspect fizic este atât admirat, cât şi criticat, a permis accesul în sala de fitness Hard Candy Fitness, ce a fost deschisă în Ciudat de Mexico.

Madonna şi-a pus amprenta pe aspectul interior al sălii. O uriaşă imagine murală cu imagini ale artistei, create de Andy Warhol, întâmpină clienţii la intrare, iar pe ceilalţi pereţi sunt expuse fotografii alb-negru ale Madonnei.

Cântăreaţa spune că numele sălii de fitness este combinaţia perfectă dintre "corp lucrat" şi "bomboană".

"Este un nume sexy, care îţi dă posibilitatea să te distrezi şi să îţi lucrezi corpul atât cât îţi permite imaginaţia", a declarat Madonna, care este cântăreaţă, dansatoare, actriţă, autoare de cărţi pentru copii şi designer de îmbrăcăminte.

Cei care vor veni la sala de fitness a Madonnei vor putea face exerciţii cardiovasculare pe cinci tipuri de aparate cu tehnologie avansată, multe dintre acestea fiind dotate cu ecrane individuale şi iPod-uri.

De asemenea, sala de yoga este dotată cu un perete special cu frânghii şi trepte, pentru a-i ajuta pe cei care nu au abilităţi fizice foarte bune, iar instructorii de yoga cunosc diferite tipuri de artă indiană străveche.

Un abonament la sala de fitness a Madonnei va costa 2.000 de pesos pe lună, echivalentul a 160 de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici