Mai mulţi actori din India ce fac reclamă la creme de albire a pielii, criticaţi după ce şi-au asociat imaginea cu mişcarea Black Lives Matter

Mai multe vedete ce joacă în filmele indiene sunt criticate după ce şi-au asociat imaginea cu mişcare "Viaţa persoanelor de culoare contează" în timp fac reclame la creme de albire a pielii, relatează New York Post.

2748 afișări
Imaginea articolului Mai mulţi actori din India ce fac reclamă la creme de albire a pielii, criticaţi după ce şi-au asociat imaginea cu mişcarea Black Lives Matter

Sursă foto: Instagram

Actriţa de la Bollywood, Priyanka Chopra în vârstă de 37 de ani a distribuit o poză prin care cere să se încheie "războiul raselor".

"Indiferent de locul şi circumstanţele în care trăim nimeni nu merită să moară din cauza culorii pielii", a scris ea.

La scurt timp ea a primit o serie de critici fiind numită ipocrită deoarece a apărut recent într-o reclamă la o cremă ce pretinde că luminează culoarea pielii. Într-o reclamă Pri apare alături de cremă care este descrisă ca reducând "petele întunecate".

Alte celebrităţi indiene, inclusiv actriţele Deepika Padukone şi Sonam Kapoor, au fost, de asemenea, criticate pentru că au vorbit despre mişcarea Black Lives Matter, în timp ce promovează creme de albire a pielii, potrivit UK Metro.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici