Maşina lui Victor Ponta de la Raliul Sibiului, în service din cauza unei mici probleme tehnice

Maşina cu care se deplasează, vineri, la Raliul Sibiului, premierul Victor Ponta şi pilotul Titi Aur a ajuns în service după cea de-a patra probă a competiţiei, din cauza unei "mici probleme tehnice", fiind vorba despre o planetară ruptă.

451 afișări
Imaginea articolului Maşina lui Victor Ponta de la Raliul Sibiului, în service din cauza unei mici probleme tehnice

Maşina lui Victor Ponta de la Raliul Sibiului, în service din cauza unei "mici probleme tehnice" (Imagine: Sebastian Marcovici/Mediafax Foto)

Potrivit organizatorilor Raliului Sibiului, maşina cu care se deplasează Victor Ponta şi Titi Aur a ajuns în service-ul organizat în Piaţa Mare a municipiului Sibiu după cea de-a patra probă din cadrul competiţiei.

Premierul Victor Ponta a precizat că nu s-a întâmplat nimic grav, fiind vorba despre "o mică problemă tehnică".

Mecanicii au constatat că este vorba despre o planetară ruptă, defecţiunea fiind remediată, iar echipajul continuând activitatea de deschidere a traseului pentru piloíi din competiţie, la proba specială de noapte de la Şanta, Păltiniş, din judeţul Sibiu.

Premierul Victor Ponta va parcurge, vineri, toate probele speciale prevăzute în programul raliului, competiţie care face parte din Campionatul European de Raliuri, fără însă a fi înscris oficial în cursă.

Ponta a declarat, vineri, după prima probă la Raliul Sibiului, că a avut emoţii, pentru că de mai bine de un an nu a mai fost într-o maşină de raliuri, dar nu s-a făcut de râs, avându-l lângă el pe Titi Aur, care i-a fost profesor.

Premierul Victor Ponta, care formează, vineri, împreună cu Titi Aur, unul dintre cele două echipaje care asigură securitatea traseului la Raliul Sibiului, a declarat la finalul primei probe că a avut emoţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici