"MasterChef": O poliţistă, o actriţă şi un somelier îşi vor disputa mult râvnitul şorţ

O poliţistă, o actriţă şi un somelier îşi vor disputa mult râvnitul şorţ în emisiunea "MasterChef", difuzată marţi, de la ora 20.30, pe Pro TV, informează televiziunea.

445 afișări
Imaginea articolului "MasterChef": O poliţistă, o actriţă şi un somelier îşi vor disputa mult râvnitul şorţ

"MasterChef": O poliţistă, o actriţă şi un somelier îşi vor disputa mult râvnitul şorţ

Marţi, "MasterChef" ajunge la porţia a treia, iar juraţii continuă să împartă mult râvnitul şorţ care îi duce pe concurenţi în etapa următoare. După ce în primele două ediţii multe şorţuri au plecat către concurenţi fericiţi, dar s-au împărţit şi comentarii acide, marţi, pe Pro TV, lupta pentru "MasterChef" se strânge.

O poliţistă, o actriţă şi un somelier sunt doar câţiva dintre concurenţii care săptămâna aceasta se vor prezenta în faţa celor trei chefi, cu speranţa că vor reuşi să îi impresioneze. Indiferent dacă în faţa juriului vor fi etalate preparate tradiţionale româneşti sau, la polul opus, platinguri excentrice, juraţii vor rămâne la fel de intransigenţi. Un moment plin de energie va fi oferit şi de o tânără concurentă basarabeancă, ce nu se va sfii să îşi ţină în frâu emoţiile prin cântec: aceasta va pregăti platingul în faţa chefilor în timp ce va cânta un cântec în limba rusă. Marţi seară se va prezenta în competiţie chiar şi un concurent din Portugalia, care va reuşi să îi uimească pe juraţi cu un preparat neobişnuit: coada de taur. Dacă surpriza va fi una plăcută sau nu, telespectatorii Pro TV vor afla în ediţia "MasterChef" de marţi.

Din meniul de marţi seară nu vor lipsi nici momentele savuroase, mai ales că cei trei chefi nu vor duce lipsă de inspiraţie şi se vor şicana reciproc. "Mie îmi place puţin când e câteunul arogant cu tine", va glumi chef Cătălin cu chef Sorin, în vreme ce lui chef Florin îi va spune amuzat: "Să-ţi amintim că în primul sezon nu aveam loc de tine la dulciuri?".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici