"MasterChef" - Porţia a treia. O poliţistă şi o actriţă şomeră au câştigat câte un şorţ - VIDEO

Marţi seară, la Pro TV, a fost prezentat al treilea episod al celei de-a doua ediţii Master Chef. Printre cei care au câştigat un şorţ de la temuţii şefi s-au numărat o poliţistă şi o actriţă şomeră.

560 afișări
Imaginea articolului "MasterChef" - Porţia a treia. O poliţistă şi o actriţă şomeră au câştigat câte un şorţ - VIDEO

"MasterChef" - Porţia a treia. O poliţistă şi o actriţă şomeră au câştigat câte un şorţ

Corina Radut este ofiter de politie, dar este foarte pasionata de gatit. Cei trei jurati au reusit sa o intimideze pana si pe ea.

"Meseria pe care o practic eu implica duritate, dar tot o sa ma duc in fata juratilor cu o strangere de inima", a marturisit Corina.

"Am simtit ca mi se taie picioarele si respiratia", a adaugat ea.

Cei trei Chefi au fost curiosi sa afle ce cauta o politista la "MasterChef":

"Meseria mea este foarte rigida, dar in bucatarie pot fi creativa", a explicat ea, adaugand ca ar putea in viitor sa se dedice exclusiv acestei pasiuni.

Intrebata de Chef Catalin daca nu cumva Chef Florin are fata de infractor, concurenta a raspuns, dupa cateva secunde in care l-a analizat pe jurat:

"Pot sa spun ca nu are nicio legatura, nu se poate incadra in categoria de infractor".

Revenind la preparatul ei, Corina a reusit sa-i indulceasca pe Chefi cu desertul ei. Si, pe langa uniforma de politie, va purta acum cu mandrie si un sort "MasterChef".

Vezi cum s-a descurcat poliţista

Nicoleta Matea este actrita, dar momentan este casnica.

"Nu stiu daca gatesc la fel de bine pe cum arat, dar sper sa nu dezamagesc. In fond, este un concurs pentru amatori", a afirmat ea cu sinceritate.

Nicoleta a gatit ficatei cu mamaliga, "ca la mama acasa". "Aici suntem la MasterChef, nu la mama acasa", au tinut sa precizeze Chefii.

"Cum aveti de gand sa faceti fata acestui concurs?", au intrebat-o in continuare juratii.

"O sa ma documentez mai mult. Pana acum am gatit doar de placere", a raspuns concurenta.

"Eu sunt curios daca reusiti sa iesiti din tagma asta, de casnica, sa faceti si altceva decat mancare de casa", i-a marturisit Chef Florin.

"Nu-mi place ca ati venit nepregatita, in schimb ficateii sunt buni", i-a spus Chef Catalin, apoi i-a oferit sortul, dar cu o conditie: sa poarte sortul la nunta ei, care se apropie cu pasi repezi.

Vezi cum s-a descurcat actriţa

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici