FOTO&VIDEO Matrix 4: Petrecere secretă cu 200 de invitaţi, pe platourile de filmare

  • Petrecere secretă la filmările Matrix 4
  • Keanu Reeves şi echipa au sărbătorit fraudulos finalizarea filmărilor
  • Petrecerea a avut numele de cod 'Icecream Teamevent'
  • Matrix 4 apare în cinema în aprilie 2022
233 afișări
Imaginea articolului FOTO&VIDEO Matrix 4: Petrecere secretă cu 200 de invitaţi, pe platourile de filmare

Keanu Reeves şi restul echipei de la noul film Matrix au sărbătorit finalizarea filmărilor cu o petrecere uriaşă, în ciuda pandemiei. Ziarul german Bild spune că petrecerea, la care au venit 200 de invitaţi, a fost deghizată într-o zi obişnuită de filmare, ca să păcălească autorităţile germane.

Evenimentul de pe platoul Matrix din Berlin a fost organizat de Lana şi Lilly Wachowski, regizoarele filmului, sub numele de cod "Icecream Teamevent". Au avut artificii, DJ, ring de dans, mai multe baruri şi mese tematice pentru sushi şi deserturi. Partea bună e că toată lumea s-a testat înainte să petreacă.

Îţi spun că acum în Germania au voie să participe cel mult 50 de oameni la un eveniment privat. Vei putea vedea Matrix 4 în cinematografe abia în aprilie 2022.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici