Mel Gibson, luat în considerare de studiourile Warner Bros pentru a regiza filmul ‘Suicide Squad 2’

Studiourile Warner Bros. caută regizorul care va prelua frâiele pentru sequelul filmului de mare succes în box office “Suicide Squad/ Brigada Sinucigaşilor”, regizorul australian Mel Gibson fiind una dintre cele mai surprinzătoare nume luate în considerare, informează Variety.

484 afișări
Imaginea articolului Mel Gibson, luat în considerare de studiourile Warner Bros pentru a regiza filmul ‘Suicide Squad 2’

Mel Gibson, luat în considerare de studiourile Warner Bros pentru a regiza filmul ‘Suicide Squad 2’ (Imagine: Hepta / Mediafax Arhiva Foto)

Potrivit Variety, reprezentanţii Warner Bros. plănuiesc să se întâlnească cu - Ruben Fleischer (regizorul “Zombieland”), Daniel Espinosa (regizorul “Safe House”) şi Jonathan Levine (regizorul “Warm Bodies”).

Warner Bros. nu a confirmat încă aceste discuţii.

Deşi surse apropiate companiei americane care produce filme au declarat că lista s-ar putea mări şi că nu există un nume preferat la acest moment, se pare că dacă Mel Gibson ar dori să regizeze filmul, nimeni nu se va împotrivi.

Gibson a declarat în trecut că nu este interesat să regizeze un film care se bazează pe o revistă de benzi desenate, iar o eventuală implicare a sa în realizarea noului film ar părea ciudată. Cu toate acestea, anumite voci au dezvăluit că regizorul este încântat de perspectiva de a lucra cu membrii echipei, în special cu Will Smith. Înainte ca Ben Affleck şi Gavin O’Connor să se implice în “The Accountant,” Gibson şi Smith au încercat să facă echipă pentru acest film, Gison în calitate de regizor şi Smith în rol principal, însă foştii membri Warner Bros. nu au fost de acord să lucreze cu Gibson.

David Ayer a scris şi a regizat filmul “Suicide Squad/ Brigada Sinucigaşilor” cu Smith, Margot Robbie şi Jared Leto în rolurile principale. Filmul spune povestea unui grup de infractori şi anti-eroi - printre care including Deadshot, Harley Quinn, Joker, Captain Boomerang şi Killer Croc - obligaţi să ajute guvernul în schimbul ameliorării pedepsei.

Deşi filmul iniţial a fost întâmplinat cu reacţii diverse dibn partea fanilor şi a criticilor, acesta a obţinut nu mai puţin de 700 milioane de dolari, facând inevitabil un sequel. Acesta va fi primul film regizat pentru un studio major de film, de la “Braveheart”, realizat de Paramount şi regizat de Gibson în 1995.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici