Melanie Griffith şi-a şters de pe antebraţul drept tatuajul cu numele lui Antonio Banderas

Actriţa Melanie Griffith, care a depus pe 6 iunie actele oficiale prin care a solicitat divorţul de soţul ei, actorul spaniol Antonio Banderas, după 18 ani de căsnicie, a şters numele "Antonio" pe care îl avea tatuat, în interiorul unei inimi, pe antebraţul drept.

571 afișări
Imaginea articolului Melanie Griffith şi-a şters de pe antebraţul drept tatuajul cu numele lui Antonio Banderas

Melanie Griffith (Imagine: Hepta)

În cursul zilei de marţi, actriţa americană şi-a făcut apariţia pe covorul roşu al Festivalului de film de la Taormina, Italia (14 - 21 iunie), îmbrăcată într-o rochie fără mâneci care i-a dezgolit braţele, fotografii prezenţi la eveniment observând că numele "Antonio", tatuat în interiorul unei inimi pe antebraţul drept al actriţei, fusese îndepărtat, informează contactmusic.com.

Nu se ştie dacă Melanie Griffith a şters permanent tatuajul sau doar l-a acoperit abil cu fond de ten. La respectivul eveniment, actriţa mai purta încă verigheta, dar o mutase pe degetul mijlociu al mâinii stângi.

Melanie Griffith, în vârstă de 56 de ani, şi Antonio Banderas, în vârstă de 53 de ani, s-au căsătorit în 1996, după ce s-au îndrăgostit în timpul filmărilor de la comedia romantică "Two Much" (1995). Cei doi actori au împreună o fiică, Stella Banderas, în vârstă de 17 ani.

Actriţa americană a solicitat custodia Stellei Banderas, acceptând însă ca Antonio Banderas să îşi viziteze fiica de câte ori doreşte.

Melanie Griffith, care a primit o nominalizare la premiul Oscar pentru rolul interpretat în 1988 în comedia romantică "O femeie face carieră/ Working Girl", a solicitat de asemenea pensie alimentară.

Aceasta a fost cea de-a patra căsătorie pentru Melanie Griffith şi cea de-a doua pentru Antonio Banderas. Melanie Griffith a fost căsătorită de două ori cu actorul Don Johnson şi cu actorul Steven Bauer, din 1982 până în 1987. Antonio Banderas a fost căsătorit cu actriţa spaniolă Ana Leza din 1987 până în 1996.

Actriţa are şi un fiu din căsătoria cu Steven Bauer, Alexander, care s-a născut pe 22 august 1985.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici