George Michael a lansat piesa pe care o va interpreta la nunta regală. Ascultă melodia!

Cântăreţul George Michael a dezvăluit că melodia pe care o va interpreta la nunta prinţului William cu Kate Middleton este un cover al piesei "You and I", cântată în original de Stevie Wonder în 1972.

93 afișări
Imaginea articolului George Michael a lansat piesa pe care o va interpreta la nunta regală. Ascultă melodia!

George Michael a lansat piesa pe care o va interpreta la nunta regală. Ascultă melodia! (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Interpretul în vârstă de 47 de ani, care a fost un prieten apropiat al regretatei prinţese Diana, mama prinţului William, crede că această melodie este alegerea perfectă şi i-a încurajat pe fanii săi să descarce gratuit de pe internet această piesă, informează femalefirst.co.uk

"Melodia se numeşte «You and I». A fost scrisă în 1972 şi înregistrată tot în 1972 de minunatul domn Stevie Wonder", a declarat Michael la emisiunea "Piers Morgan Tonight" de la CNN.

George Michael a reuşit să vină cu această idee şi să înregistreze melodia într-o săptămână. Alegerea sa a fost inspirată de vremea frumoasă din Londra, din ultima perioadă, dar şi de dorinţa de a-şi exprima bucuria faţă de căsătoria lui William cu Kate.

"Ideea mi-a venit săptămâna trecută, de fapt, cu o săptămână în urmă, cum că ar trebui să îmi exprim fericirea faţă de această nuntă", a mai spus artistul.

Vedeta a mai spus că este de părere că prinţesa Diana, care a murit într-un accident de maşină în 1997, a fost un părinte "fantastic" pentru prinţii William şi Harry.

"Cred că a fost o mamă absolut fantastică. Cum altfel aceşti băieţi ar fi supravieţuit atât de bine?" a mai spus Michael.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici