MESAJE DE CRĂCIUN 2017. Cele mai frumoase urări pe care le poti trimite prin SMS / MESAJE DE CRĂCIUN PENTRU PRIETENI

MESAJELE DE CRĂCIUN sunt o variantă rapidă pentru a le transmite celor dragi cele mai frumoase urări cu ocazia sărbătorilor. Iată ce mesaje le puteţi trimite prietenilor.

14618 afișări
Imaginea articolului MESAJE DE CRĂCIUN 2017. Cele mai frumoase urări pe care le poti trimite prin SMS / MESAJE DE CRĂCIUN PENTRU PRIETENI

MESAJE DE CRACIUN 2017. Cele mai frumoase urări pe care le poti trimite prin SMS / MESAJE DE CRĂCIUN PENTRU PRIETENI

MESAJE DE CRĂCIUN PENTRU PRIETENI

Fie ca aroma de brad, de portocală, colindele, cozonacul cald şi mirosul de iarnă să vă umple inimile de bucurie şi sufletele de linişte. Crăciun fericit!

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, îţi doresc o vacanţă plină de linişte, odihnă, pace sufletească şi împlinire. Fie ca de Crăciun să ţi se îndeplinească toate dorinţele, iar anul nou să te surprindă alături de cei pe care îi iubeşti.

De Crăciun eşti invitatul meu: ne batem cu bulgări, facem un om de zăpadă ca să îţi treacă supărarea... o să pierzi cu siguranţă. Ne punem dorinţe în timp ce ne uităm spre cer şi fulgi de nea ni se topesc uşor pe faţă. Crăciun fericit!

În pragul sărbătorilor de iarnă, să aveţi în casă bogăţie, bunăstare, pace în suflet şi sănătate. Crăciun fericit!

Anul care vine să îţi aducă speranţa unui nou început, energia necesară pentru a-ţi împlini toate obiectivele, înţelepciunea de a aprecia fiecare zi prin micile bucurii pe care ţi le oferă şi pe acel cineva care să te facă să zâmbeşti.

MESAJE DE CRĂCIUN 2017. Cele mai frumoase urări pe care le poţi trimite prin SMS / MESAJE DE CRĂCIUN PENTRU PĂRINŢI

MESAJE DE CRĂCIUN 2017. Cele mai frumoase urări pe care le poţi trimite prin SMS / MESAJE DE CRĂCIUN PENTRU COLEGI

MESAJE DE CRĂCIUN 2017. Cele mai frumoase urări pe care le poţi trimite prin SMS / MESAJE DE CRĂCIUN PENTRU COPII

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici