Situaţie neplăcută, tratată cu politeţe şi un dram de umor. Mesajul unui şofer din Cluj pentru persoana care i-a ocupat locul de parcare

  • După o zi lungă, să-ţi găseşti locul de parcare ocupat poate fi picătura care umple paharul.
  • Un şofer din Cluj a ales o cale politicoasă de a-i adresa persoanei respective un reproş glumeţ.
  • Bărbatul a lăsat în geam un plic pe care a scris un mesaj cu „învăţăminte” de luat în calcul în viitor.
7519 afișări
Imaginea articolului Situaţie neplăcută, tratată cu politeţe şi un dram de umor. Mesajul unui şofer din Cluj pentru persoana care i-a ocupat locul de parcare

Sătul să-şi găsească locul de parcare ocupat, un şofer din Cluj a ales să educe în loc să aibă o reacţie nervoasă. Acesta s-a gândit că lipsa materialelor de papetărie este singura explicaţie posibilă pentru gestul persoanei care a omis să lase la vedere măcar un număr de telefon.

Astfel, din perspectiva celuilalt şofer, „bătălia” pe locul de parcare s-a lăsat cu bileţele în parbriz. Clujeanul a găsit un pix şi un plic pe care era scris mesajul sugestiv: „Stimate şofer, îţi ofer cu drag instrumentele necesare pentru a lăsa un număr de telefon, în cazul în care mai ocupi locul altuia.”

Lăsând la o parte latura amuzantă a situaţiei, problema locurilor de parcare este una serioasă, oamenii fiind nevoiţi deseori să vâneze un colţ unde să îşi strecoare maşina, pe perioade scurte sau chiar mai lungi. Aceasta este şi cauza multor certuri, mai ales dacă locul de parcare respectiv este unul plătit.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici