Michael Douglas, Robert De Niro şi Morgan Freeman au primit cheile oraşului Las Vegas

Actorii Michael Douglas, Robert De Niro şi Morgan Freeman, veritabile legende la Hollywood, au avut parte de o primire triumfală, vineri, la Las Vegas, unde au participat la o recepţie în timpul căreia reprezentanţii municipalităţii le-au înmânat cheile acestui oraş.

619 afișări
Imaginea articolului Michael Douglas, Robert De Niro şi Morgan Freeman au primit cheile oraşului Las Vegas

Michael Douglas, Robert De Niro (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Cei trei actori americani au avut parte de o primire specială în Sin City (denumirea neoficială a oraşului Las Vegas, n.r.), locul în care se desfăşoară acţiunea celui mai recent film al lor, intitulat "Last Vegas". Starurile hollywoodiene au fost întâmpinate pe covorul roşu, în cadrul unei ceremonii, care a avut loc la Hotelul Bellagio, relatează contactmusic.com.

Michael Douglas, Robert De Niro şi Morgan Freeman au venit însoţiţi de colegii lor din distribuţia filmului "Last Vegas", Kevin Kline şi Mary Steenburgen. La ceremonie a participat şi Carolyn G. Goodman, primarul din Las Vegas, care a înmânat o cheie a oraşului fiecărui actor din distribuţia filmului.

În comedia "Last Vegas", Michael Douglas interpretează rolul unui bărbat care merge la Las Vegas, alături de câţiva prieteni apropiaţi, organizatorii unei petreceri a burlacilor de neuitat, înainte de căsătoria sa.

Filmul "Last Vegas", regizat de Jon Turteltaub, va avea premiera pe marile ecrane din România pe 20 decembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici