Mick Jagger s-a plimbat pe străzile capitalei Columbiei înaintea unui concert The Rolling Stones - VIDEO

Mick Jagger, solistul trupei britanice The Rolling Stones, s-a plimbatpe străzile din Bogota, capitala Columbiei, înaintea unui concert susţinut de formaţie pe stadionul Nemesio Camacho El Campin, parte a turneului "America Latina Ole", desfăşurat în mai multe ţări din America Latină.

1084 afișări
Imaginea articolului Mick Jagger s-a plimbat pe străzile capitalei Columbiei înaintea unui concert The Rolling Stones - VIDEO

Mick Jagger s-a plimbat pe străzile capitalei Columbiei înaintea unui concert The Rolling Stones - VIDEO

Solistul trupei The Rolling Stones a făcut o plimbare pe străzile din Bogota înainte unui concert al formaţiei, susţinut joi în capitala Columbiei.

De-a lungul plimbării sale, Jagger s-a oprit pentru a cumpăra de la o tarabă o napolitană tradiţională "oblea" şi a mâncat desertul specific columbian în timp ce s-a plimbat prin Plaza Bolivar.

Concertul de joi al formaţiei britanice este parte a turneului The Rolling Stones în America Latină.

Intitulat "America Latina Ole", acest turneu reprezintă o serie de concerte pe stadioane, fiind în acelaşi timp o continuare a celui pe care The Rolling Stones l-a susţinut în America de Nord în 2015. Pe 25 martie, The Rolling Stones va concerta în Cuba.

Chitaristul Keith Richards a declarat în septembrie că trupa britanică intenţionează să înregistreze un nou album de studio, după turneul sud-american. Anunţul făcut joi de grupul The Rolling Stones nu a inclus însă nicio informaţie despre lansarea unui nou album. Precedentul material discografic al trupei s-a intitulat "A Bigger Bang" şi a fost lansat în 2005.

The Rolling Stones, înfiinţată la Londra, în 1962, este una dintre cele mai renumite formaţii rock din lume. Trupa este formată din Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts şi Ronnie Wood. The Rolling Stones a vândut peste 200 de milioane de albume în lumea întreagă şi a susţinut mii de concerte cu casa închisă.

Pe 17 iulie 2007, formaţia The Rolling Stones a concertat şi la Bucureşti.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici