Mick Jagger şi David Bowie au devenit scenarişti

Mick Jagger şi David Bowie au scris împreună scenariul pentru un lungmetraj, a cărui acţiune este plasată în industria muzicii rock, informează express.co.uk.

28 afișări
Imaginea articolului Mick Jagger şi David Bowie au devenit scenarişti

Mick Jagger (Foto) şi David Bowie au devenit scenarişti (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit tabloidului britanic The Sun, solistul trupei The Rolling Stones a scris acest scenariu, despre aventurile unor manageri muzicali din industria rock, încă din anii 1960, iar de curând a început să contacteze o serie de actori de renume pentru a le propune rolurile din acest proiect cinematografic.

"Mick a scris scenariul în urmă cu mulţi ani. S-a uitat peste el şi l-a revizuit recent, iar acum consideră că a sosit momentul să înceapă acest proiect. Mick se gândeşte la caţiva actori renumiţi pentru rolurile din acest film şi a început să îi contacteze", a declarat o sursă pentru The Sun.

"Scenariul abundă în întâmplări petrecute în zilele lor de glorie, la care Mick şi colegii lui de trupă au asistat sau despre care au auzit vorbindu-se în timpul călătoriilor lor", a adăugat aceeaşi sursă.

Mick Jagger intenţionează să şi joace în acest film, despre care se spune că va fi produs de propria lui companie, Jagged Films.

Mick Jagger face parte din trupa The Rolling Stones, alături de Ronnie Wood, Charlie Watts şi Keith Richards. Trupa The Rolling Stones a vândut peste 200 de milioane de albume în lumea întreagă pe parcursul ultimelor cinci decenii şi a susţinut mii de concerte cu casa închisă.

În 2007, formaţia The Rolling Stones a concertat şi în România, pe stadionul Lia Manoliu din Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici