Mihaela Rădulescu şi-a lansat cartea "Întreabă-mă orice"

Aproximativ 200 de persoane au participat, sâmbătă, la lansarea în cadrul Târgului de Carte Bookfest 2011 a celei mai recente cărţi semnate de Mihaela Rădulescu, "Întreabă-mă orice".

1350 afișări
Imaginea articolului Mihaela Rădulescu şi-a lansat cartea "Întreabă-mă orice"

Mihaela Rădulescu şi-a lansat cartea "Întreabă-mă orice" (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

La eveniment a fost prezentă şi Mihaela Rădulescu, pentru o sesiune de autografe. Aceasta s-a declarat încântată de prezenţa numeroasă a fanilor ei, veniţi să o vadă şi să ia autografe.

Cartea "Întreabă-mă orice" este lansată la editura Polirom şi conţine ilustraţii de Ana Ularu, Andreea Esca şi Dani Oţil.

Potrivit reprezentanţilor standului Polirom, cartea Mihaelei Rădulescu este unul dintre cele mai vândute volume ale lor în cadrul Bookfest 2011.

Într-un interviu acordat recent MEDIAFAX, Mihaela Rădulescu a povestit că în volumul său a încercat să strângă întrebări mai mult sau mai puţin comode, dorind ca "Întreabă-mă orice" să fie o carte interactivă.

"Cartea are şi poveşti de ficţiune şi articole selectate din cele publicate în Elle sau Jurnalul Naţional, dar şi 425 de întrebări. Sunt strânse în timp, unele chiar din caiete în care-mi pregăteam interviurile cu invitaţii mei de la emisiuni. Pe unele nu le-aş fi adresat niciodată cuiva care ar fi trebuit să-mi răspundă în public, dar în spaţiul intim al unei cărţi poate oricine răspunde. Am vrut să fie o carte interactivă, am lăsat loc pentru răspuns după fiecare întrebare, astfel încât cititorul să scrie cartea mai departe şi să-i devină şi mai dragă, pentru că e despre el. Mai mult, cartea are şi o variantă electronică, se pare ca sunt primul autor român care are propria aplicaţie pe iPhone (la Humanitas Digital) şi, în curând pe iPad (dar pe iPad apare şi Mircea Cărtărescu)", a declarat Mihaela Rădulescu pentru MEDIAFAX.

La editura Polirom, ea a mai publicat "Despre lucrurile simple" (2007) şi "Nişte răspunsuri" (2009), volume care au devenit bestselleruri încă de la apariţie. Vedeta este, de altfel, cea mai vândută autoare a editurii Polirom. Volumul său anterior, "Nişte răspunsuri" a fost vândut în 50.000 de exemplare, anul trecut.

Cea de-a şasea ediţie a Târgului de Carte Bookfest, care a debutat miercuri şi se va încheia duminică, are loc în pavilioanele 14 (C2), 15 (C1), 16 (C4), 17 (C5) şi 18 (C6) ale complexului Romexpo din Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici