Mihai Constantinescu: E cumplit! O artistă care a muncit imens pentru tot ce a făcut

Cântăreţul Mihai Constantinescu a declarat pentru MEDIAFAX că vestea despre decesul Mădălinei Manole este una cumplită, aceasta fiind o artistă care a muncit "imens" pentru tot ceea ce a făcut.

181 afișări
Imaginea articolului Mihai Constantinescu: E cumplit! O artistă care a muncit imens pentru tot ce a făcut

Mihai Constantinescu: E cumplit! O artistă care a muncit imens pentru tot ce a făcut (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

"Nu îmi vine să cred. Cred că e cea mai proastă glumă pe care am aflat-o într-o dimineaţă de vară, cea mai proastă glumă a vieţii. Un păcat mai mare decât ăsta, ca la 43 de ani să pleci dintre noi, să laşi în spate un copil, o carieră de succes...", a declarat Constantinescu.

Acesta a mai spus că Mădălina Manole este o artistă care "a muncit imens pentru tot ce a făcut în viaţă şi în carieră".

"E cumplit, nu îmi vine să cred. De tristeţe, am plâns şi am aprins o lumânare", a mai spus Constantinescu.

"Recent, ne-am întâlnit într-o emisiune de televiziune şi i-am spus toate cuvintele frumoase şi am felicitat-o pentru tot ce a făcut. Nu pot să cred că s-a întâmplat aşa ceva. Cuvintele sunt de prisos", a concluzionat artistul.

Cântăreaţa Mădălina Manole a fost găsită moartă de soţul ei, miercuri dimineaţă, în jurul orei 6.30, în locuinţa lor din localitatea Otopeni. Conform unor surse judiciare, Mădălina Manole a fost găsită de personalul de la ambulanţă într-o baltă de sânge, având capul spart.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici