Modelul vedetă din noua campanie de modă a designerului Jacquemus este propria bunică

  • Starul noii campanii a designerului francez Simon Porte Jacquemus este propria bunică.
  • Bella Hadid şi Rosalia au participat şi ele la noua campanie a casei de modă.
  • Carmen Dell'Orefice şi Daphne Selfe se numără printre cele mai în vârstă modele din lume.
4766 afișări
Imaginea articolului Modelul vedetă din noua campanie de modă a designerului Jacquemus este propria bunică

Sursa foto: profimedia

Dacă te-ai gândit că doar tinerele până în 20 de ani pot fi top-modele, designerul francez Simon Porte Jacquemus te va contrazice. Liline, bunica sa, este noul star al celei mai recente colecţii pe care a lansat-o. Imagini cu noua sa muză purtându-i creaţiile, realizate în izolare, au fost publicate pe contul său de Instagram. Venerabila doamnă poate fi văzută purtând un costum alb cu decolteu generos, la care a asortat cercei roz, dar şi o rochie cu bretele subţiri de culoare verde, accesorizată cu una dintre celebrele pălării de paie ale designerului. Despre campania #JacquemusAtHome, designerul spune că este "una dintre cele mai speciale poveşti" ale sale.

Liline nu este singurul star al colecţiei create în izolare de Jacquemus. I s-au alăturat modelul Bella Hadid şi cântăreaţa spaniolă Rosalía. 

Printre cele mai în vârstă modele din lume care încă mai activează în domeniu se numără Carmen Dell'Orefice, în vârstă de 88 de ani, Daphne Selfe, de 91 de ani, dar şi mama lui Elon Musk, Maye Musk, de 69 de ani.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici