Modul şocant în care o femeie s-a răzbunat, ajutată de două prietene, pe tânăra amantă a soţului

Trei femei i-au introdus pudră de ardei iute în corp unei tinere după ce aceasta a avut o relaţie cu soţul uneia dintre agresoare.

36257 afișări
Imaginea articolului Modul şocant în care o femeie s-a răzbunat, ajutată de două prietene, pe tânăra amantă a soţului

Modul terifiant în care o femeie s-a răzbunat, ajutată de două prietene, pe tânăra amantă a soţului

Răzbunarea şocantă s-a petrecut în statul Gujarat din India. Victima, o tânără în vârstă de 22 de ani, a avut o relaţie cu bărbatul în urmă cu patru ani, potrivit publicaţiei Times of India.

Recent, femeia a fost sunată de bărbat, după ce nu mai avuseseră niciun fel de contact timp de doi ani. Soţia bărbatului a aflat că acesta a intrat din nou în contact cu victima, pe care a sunat-o ca să o ameninţe.

Tânăra a fost răpită apoi de cele trei femei şi dusă, cu o motocicletă, la casa uneia dintre atacatoare, unde i-au introdus pudră de ardei iute în vagin.

Rivala femeii a ameninţat-o şi că îi aruncă acid pe faţă dacă nu stă departe de soţul ei.

Cele trei agresoare au fost arestate, fiind acuzate de răpire, intimidare şi agresiune.  

Acum ne găsiţi şi pe Instagram

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici