Momentul amuzant în care un pescăruş fură mâncarea din mâna unui bărbat flămând | VIDEO

Un pescăruş înfometat a fost filmat în timp ce fura mâncarea din mâna unui bărbat, pe o stradă din oraşul Tenby, Ţara Galiilor.

1674 afișări
Imaginea articolului Momentul amuzant în care un pescăruş fură mâncarea din mâna unui bărbat flămând | VIDEO

Momentul amuzant în care un pescăruş-hoţ fură mâncarea din mâna unui bărbat. Reacţia omului ”păgubit” de pasăre | VIDEO

Momentul amuzant a fost surprins de un cameraman amator, care a anticipat ”furtul”, după ce pasărea a mai luat mâncare de la o altă trecătoare cu doar câteva minute înainte, scrie Daily Mail.

Aşezată ”strategic” pe un gard înalt, pasărea a aşteptat momentul potrivit şi a prins cu ciocul sandviciul cu cârnat din mâna bărbatului, apoi a fugit câţiva metri mai în faţă pentru a nu fi prins de ”victimă”.

Oamenii care locuiesc în zonă spun că pescăruşul a făcut un obicei din a fura mâncarea trecătorilor, fiind numit de aceştia ”Fred”.

Clipul amuzant a fost distribuit masiv pe reţelele sociale, adunând milioane de vizualizări.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici