Momentul în care un bărbat este luat de vânt, în timp ce încearcă să ţină o umbrelă la sol | VIDEO

O cameră video de pe o stradă din Turcia a suprins momentul în care un om care încerca să păstreze o umbrelă la sol, în timpul unor rafale puternice, a fost luat de vânt pe platforma umbrelei, relatează MSN.

546 afișări
Imaginea articolului Momentul în care un bărbat este luat de vânt, în timp ce încearcă să ţină o umbrelă la sol | VIDEO

Un bărbat a fost luat de vânt, în timp ce încerca să păstreze o umbrelă la sol | VIDEO

Filmarea, înregistrată pe o stradă din Osmaniye, Turcia, arată că mai mulţi bărbaţi încearcă să-şi folosească greutatea corporală pentru a ţine o umbrelă mare la sol, în timpul unor rafale puternice de vânt.

Unul dintre bărbaţi rămâne pe platforma umbrelei, în timp ce vântul îl ridică şi îl duce în afara cadrului camerei video.

Bărbatul, Sadik Kocadalli, a spus că a sărit atunci când umbrela a ajuns la o înălţime de aproximativ 3 metri.  De asemenea, acesta nu a fost rănit.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici