Morgan Freeman şi Sylvester Stallone, premiaţi la Hollywood Film Festival

Actorii Morgan Freeman şi Sylvester Stallone vor fi premiaţi la ediţia din acest an a Hollywood Film Festival, informează hollywoodreporter.com.

49 afișări
Imaginea articolului Morgan Freeman şi Sylvester Stallone, premiaţi la Hollywood Film Festival

Morgan Freeman (Foto) şi Sylvester Stallone, premiaţi la Hollywood Film Festival (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Sylvester Stallone va primi pe 20 octombrie un premiu pentru întreaga carieră, în cadrul unei gale speciale ce va avea loc la hotelul Beverly Hilton din Los Angeles.

În cadrul aceluiaşi eveniment actorul Morgan Freeman şi partenera sa de afaceri Lori McCreary de la compania Revelations Entertainment, specializată în tehnici digitale, vor primi trofelul "Hollywood Innovators", iar regizorul Tom Hooper va primi premiul pentru regie.

Cea de-a 14-a ediţie a Hollywood Film Festival este organizată la Los Angeles în perioada 22 - 25 octombrie.

Morgan Freeman, care a cunoscut succesul în cinema după ce a trecut de vârsta de 50 de ani, a primit, în februarie 2005, premiul Oscar pentru cel mai bun rol secundar, pentru prestaţia din "O fată de milioane/ Million Dollar Baby", de Clint Eastwood, în care îi dădea replica lui Hilary Swank şi lui Eastwood însuşi.

Actorul a mai fost nominalizat la Oscar pentru rolurile din "Strada/ Street Smart", "Şoferul Doamnei Daisy/ Driving Miss Daisy", "Închisoarea Îngerilor/ The Shawshank Redemption" şi pentru recent lansatul "Invictus/ Neînfrânt", în regia lui Clint Eastwood.

Totodată, Morgan Freeman joacă alături de Helen Mirren şi de Bruce Willis în thrillerul de spionaj "Red", care va fi lansat în octombrie.

Actorul, regizorul şi producătorul de film Sylvester Stallone a devenit cunoscut cu roluri în filme de acţiune ca cele din seriile "Rocky" şi "Rambo". În anii '80, "Sly", aşa cum este numit în presă, a fost unul dintre cei mai bine plătiţi actori de la Hollywood.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici