MTV Europe Music Awards: Justin Bieber, marele câştigător. Beyoncé nu a obţinut niciun premiu

Cântăreţul canadian Justin Bieber a fost marele câştigător al premiilor MTV Europe Music Awards acordate duminică seară la Rotterdam, obţinând trei premii în ovaţiile fanilor săi cunoscuţi sub numele de "Beliebers", surclasând-o pe Lady Gaga care a obţinut două premii, relatează Reuters.

773 afișări
Imaginea articolului MTV Europe Music Awards: Justin Bieber, marele câştigător. Beyoncé nu a obţinut niciun premiu

MTV Europe Music Awards: Justin Bieber, marele câştigător. Beyoncé nu a obţinut niciun premiu

Bieber, care a fost nominalizat la cinci categorii de premii, a câştigat "premiul din partea fanilor", premiul pentru "cel mai bun artist canadian" şi pentru "cel mai bun câtec" pentru "Sorry".

Gaga, care se află în turneu în Japonia, a obţinut două premii: "cea mai bună cântăreaţă" şi "cel mai bun look".

Cântăreţul Bruno Mars a oferit un show incendiar şi de proporţii în debutul serii muzicale din oraşul olandez cu" 24K Magic", hitul din 2016 care vine după marele succes al "Uptown Funk" din 2014.

"E momentul spectacolului! Ghiciţi cine s-a întors?", a cântat Bruno Mars sang, dansând pe ritmuri disco sincronizate cu lumini ce veneau din plafonul scenei.

Trupa veterană americană Green Day a oferit nopţii muzicale o nunaţă politică încheind seara cu cântecul din 2004 "American Idiot", protestul lor contra administraţiei Bush, îndemnându-i pe oameni să ignore propraganda şi să gândească cu mintea lor.

Pe covorul roşu înaintea spectacolului, cântăreţul Billy Joe Armstrong a declarat că politica SUA este un "atac de cord american la acest moment" şi că "lucrul important este să scăpăm de creierul liberal din cadrul Curţii Supreme".

Membrii trupei Green Day au mai cântat "Bang Bang" de pe noul lor album "Never Too Old" şi au primit premiul pentru întreaga activitate "Global Icon". Aceştia au fost nominalizaţi şi la categoria "cea mai bună trupă live" dar au fost surclasaţi de trupa americană în ascensiune Twenty One Pilots, care a câştigat şi la categoria "cea mai bună trupă alternativă".

Printre alte nume mari care au câştigat premii duminică seară dar nu au cântat se numără Coldplay pentru "cea mai bună trupă rock" şi Drake pentru "cel mai bun artist hip hop".

Beyoncé, care a fost nominalizată alături de Bieber la cinci categorii, nu a obţinut niciun premiu.

Muzicianul canadian R&B The Weeknd a câştigat premiul pentru "cel mai bun videoclip" pentru “Starboy”, alături de Daft Punk, iar acesta a cântat melodia live ieşind dintr-un dom acoperit de stele din centrul scenei.

Canadianul Shawn Mendes, ovaţionat de numărul mare de spectatoare adolescente prezente în sală, a câştigat la categoria "cel mai bun artist" şi a cântat o versiune pentru pian a baladei sale "Mercy", pe care a dedicat-o mamei sale.

Printre artiştii europeni care au cântat duminică s-au numărat DJ-ul olandez Martin Garrix care cântat "In the Name of Love" alături de gazda americană a MTV Europe Music Awards, Bebe Rexha.

Rexha, care a schimbat 15 rochii în gala premiilor muzicale, a cântat live single-ul său, "I've Got U".

Garrix a câştigat premiul pentru "cel mai bun artist de muzică electronică" şi "cel mai bun artist scenic la nivel mondial".

Premiată cu "Best New Act," cântăreaţa suedeză Zara Larsson a cântat un potpuriu cu hiturile sale "Lush Life" şi "Ain’t My Fault" într-un costum complet alb cu cizme albe înalte aducând a ABBA.

Printre alţi câştigători s-a numărat grupul american disco-dance group DNCE care au luat premiul "Best Push" şi trupa de fete "Fifth Harmony" premiată cu premiul pentru "cea mai bună trupă pop".

Premiile au fost purpurii, în onoarea lui Prince, care a murit în luna aprilie.

Citeşte şi: MEDIAFAX HEADLINES

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici