Mugur Mihăescu a cumpărat cu 1,7 milioane de euro dreptul de a administra magazinul Muzica

Mugur Mihăescu a cumpărat cu 1,7 milioane de euro dreptul de a administra magazinul Muzica din Capitală, spaţiul rămânând în continuare în proprietatea Uniunii Compozitorilor şi Muzicologilor din România (UCMR).

798 afișări
Imaginea articolului Mugur Mihăescu a cumpărat cu 1,7 milioane de euro dreptul de a administra magazinul Muzica

Mugur Mihăescu a cumpărat cu 1,7 milioane de euro dreptul de a administra magazinul Muzica (Imagine: Diana Iurkiewicz/Mediafax Foto)

Mugur Mihăescu a cumpărat de la Muzica 2001 SRL dreptul de a administra magazinul Muzica.

"Nu am cumpărat clădirea, eu am cumpărat un business din care face parte şi magazinul Muzica. Am cumpărat de la o altă societate - Muzica 2001 - toate părţile. (...) Spaţiul respectiv face parte din proprietăţile Muzica 2001", a declarat, pentru MEDIAFAX, Mugur Mihăescu.

Acesta a precizat că suma pentru care s-a făcut tranzacţia este de 1,7 milioane de euro, o parte din bani fiind obţinuţi printr-un credit, iar cealaltă parte reprezentând fonduri personale.

Potrivit lui Mugur Mihăescu, magazinul Muzica va fi relansat. "Categoric îşi păstrează activitatea ca magazin. Va fi relansat sub alt concept, cu altă imagine. Va rămâne şi denumirea. Va fi Muzica Image sau Muzica Concept", a spus Mihăescu. El a precizat că activităţile de renovare se vor desfăşura după data de 13 iunie, preconizând că magazinul va fi relansat "cam în două luni".

Întrebat ce se va întâmpla cu Orange Concept Store, situat în spaţiul magazinulului Muzica, Mihăescu a precizat că pentru spaţiul folosit de compania de telecomunicaţii există un contract în derulare. "Este un contract de închiriere pe care Orange îl facuse cu locatorul, pentru jumătate din magazin", a mai spus Mihăescu.

Magazinul Muzica va rămâne în continuare în proprietatea Uniunii Compozitorilor şi Muzicologilor din România (UCMR), după cum a declarat pentru MEDIAFAX Adrian Iorgulescu, preşedintele UCMR.

"Magazinul Muzica este al Uniunii Compozitorilor şi Muzicologilor din România (UCMR). Nu se pune problema înstrăinării sau vinderii magazinului Muzica. UCMR nu a vândut şi nu va vinde niciodată Magazinul Muzica", a spus Adrian Iorgulescu.

El a confirmat că Mugur Mihăescu a preluat dreptul de administrare a magazinului Muzica. "S-a încheiat un contract de administrare a magazinului Muzica între chiriaşul magazinului, societatea Muzica 2001, şi societatea pe care o deţine Mugur Mihăescu. Cât el îşi plăteşte corect obligaţiile materiale către UCMR nu am motiv să reziliez contractul", a explicat Adrian Iorgulescu. El a precizat că societatea Muzica 2001 are în chirie magazinul Muzica de circa opt ani, contractul urmând să se mai deruleze încă cinci-şase ani.

Mugur Mihăescu a preluat administrarea magazinului Muzica printr-un contract realizat prin intermediul firmei Irish Pub Concept SRL, al cărei acţionar este împreună cu fratele său. Astfel, structura de acţionariat a Irish Pub Concept SRL îi are în componenţă pe Mugur Mihăescu (90%) şi Liviu Mihăescu (10%).

Pe de altă parte, societatea Muzica 2001 SRL îl are drept unic asociat pe Liviu Ştefan Tomoiagă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici