Natalie Imbruglia s-a despărţit de soţul său

Cântăreaţa australiană Natalie Imbruglia s-a despărţit de soţul său, Daniel Johns, solistul trupei de rock Silverchair, după patru ani de mariaj.

1 afișare
Imaginea articolului Natalie Imbruglia s-a despărţit de soţul său

Natalie Imbruglia s-a despărţit de soţul său, cântăreţul de rock Daniel Johns

Imbruglia, în vârstă de 32 de ani, şi Daniel Johns, în vârstă de 28 de ani, au declarat că au decis să se despartă din cauza faptului că duceau vieţi separate de mai mulţi ani. Ambii artişti au un program încărcat şi sunt foarte dedicaţi carierei lor.

Imbruglia locuieşte mai mult în Marea Britanie, în timp ce Johns locuieşte în Australia.

"Deşi suntem trişti pentru că mariajul nostru a luat sfârşit, vrem să spunem clar că ne-am despărţit pe cale amiabilă şi am rămas prieteni", au declarat cei doi într-un comunicat de presă comun.

Cei doi cântăreţi s-au căsătorit de Revelion, în 2003, în Queensland, Australia. Printre oaspeţii prezenţi la nuntă s-au numărat cântăreaţa Kylie Minogue, actorul Guy Pearce şi şeful companiei Virgin Richard Branson, potrivit presei locale.

Imbruglia a mai avut relaţii cu cântăreţul american Lenny Kravitz şi actorul David Schwimmer din serialul de televiziune "Prietenii tăi".

Cel mai mare hit al lui Imbruglia a fost "Torn", care a ajuns pe locul al doilea în topurile britanice în noiembrie 1997. Silverchair a avut mai multe albume care s-au situat pe primul loc în topurile australiene.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici