Nemţii vor fi obligaţi să îşi plimbe câinii de două ori pe zi. O nouă lege va reglementa prietenia demonstrată faţă de animalele de companie

  • Germanii care deţin câini vor fi obligaţi să îi plimbe de două ori pe zi
  • O nouă lege va reglementa numărul câinilor dintr-o gospodărie, dar şi condiţiile de trai
  • Una din cinci locuinţe în Germania are un câine
2418 afișări
Imaginea articolului Nemţii vor fi obligaţi să îşi plimbe câinii de două ori pe zi. O nouă lege va reglementa prietenia demonstrată faţă de animalele de companie

Sursa foto: profimedia

Probabil ai rostit măcar o data în viaţă zicala – câinele e cel mai bun prieten al omului. Ei bine, află că nemţii vor fi obligaţi acum să îşi demonstreze prietenia faţă de animalele de companie.

Ministrul german al Agriculturii, Julia Blockner, a propus un proiect de lege prin care toţi proprietarii de câini vor fi obligaţi să îşi plimbe patrupedele de două ori pe zi, pe o durată totală de minim o oră.

Câinii nu vor putea fi lăsaţi singuri toată ziua. Iar temperatura minimă şi cea maximă din spaţiul în care locuiesc vor fi reglementate prin lege.

Deciziile au fost luate în urma unei cercetări ştiinţifice care a analizat nevoile câinilor.

Purtătorul de cuvânt al Asociaţiei Câinilor din Germania a caracterizat proiectul drept “bine intenţionat, dar nerealist”.

În Germania, peste 9 milioane de câini sunt ţinuţi ca animale de companie.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici