NERVERSEA 2018. Nume mari din muzica electronică vor concerta la cel mai aşteptat festival de pe litoralul Mării Negre. Anunţul în premieră al organizatorilor

Armin van Buuren, Steve Aoki, Galantis, GTA, Jonas Blue, Kungs, Tujamo, Yellow Claw alături de The Script, John Newman, Scooter, Hardwell, Axwell&Ingrosso şi Steve Angello sunt doar câţiva dintre artiştii care vor urca, vara aceasta, pe scena principală NEVERSEA, au anunţat, joi, organizatorii.

1749 afișări
Imaginea articolului NERVERSEA 2018. Nume mari din muzica electronică vor concerta la cel mai aşteptat festival de pe litoralul Mării Negre. Anunţul în premieră al organizatorilor

NERVERSEA 2018. Nume mari din muzica electronică vor concerta la cel mai aşteptat festival de pe litoralul Mării Negre. Anunţul organizatorilor

Cel mai aşteptat artist de fanii din România, Armin van Buuren, va participa, pentru prima dată la un concet pe litoralul românesc, la NEVERSEA, după ce a fost prezent la fiecare ediţie a festivalului UNTOLD.

„Armin van Buuren şi-a dorit să cunoască şi să guste şi din atmosfera celui mai mare festival de la malul Mării Negre, NEVERSEA, astfel că în perioada 5-8 iulie, fanii îl pot vedea şi auzi live pe scena principală a festivalului NEVERSEA”, au anunţat, joi, organizatorii evenimentului.

Steve Aoki, Galantis şi Tujamo sunt alţi trei artişti aflaţi în topul preferinţelor fanilor festivalului NEVERSEA, care se va desfăşura pe o plajă din Cosntanţa.

„Steve Aoki le promite fanilor un show incredibil dar şi torturi delicioase pentru cei aflaţi în faţa scenei principale a festivalului. Galantis sunt doi DJ suedezi care vin pentru prima dată la festivalul NEVERSEA. Au fost prezenţi la cea de-a doua ediţie a festivalului UNTOLD, unde în faţa a peste 70.000 de oameni au făcut un show incredibil. Tujamo a fost prezent anul trecut la prima ediţie a festivalului NEVERSEA şi şi-a dorit foarte mult o reîntâlnire cu fanii de la malul Mării Negre”, mai arată organizatorii festivalului.

Artistul britanic, Jonas Blue vine pentru prima dată pe o plajă din România, la festivalul NEVERSEA. Melodia „Mama”, care are o jumătate de miliard de vizualizări, dar şi „Perfect Strangers”, care deţine cinci discuri de platină, vor răsuna live în această vară de pe scena principală a festivalului.

Scenele The Ark, Temple şi DayDreaming aduc nume mari şi în acest an pe litoralul românesc. DJ Premier, Dope D.O.D, NGHTMRE, Rusko, AME, Eats Everything, Acid Pauli, Black Coffee, Blond:ish, Jan Blomqvist&Band, NU, Rampue, Christian Loffler, Claptone, El Mundo, Holmar, Kerala Dust, Nightmares on Wax, Begun, Satori Live, Stavroz Live, Viken Arman, Yokoo, Lucy, Mumdance şi mulţi alţii promit experinţe muzicale de neuitat pentru fanii festivalului NEVERSEA.

În line-up-ul festivalului se regăsesc şi câţiva artişti şi trupe din România. Este vorba de Subcarpaţi, Culese din Cartier, Deliric&Silent Strike, D.O.C, Grasu XXL, Macanache, Paraziţii, Şatra B.E.N.Z, Cezar, Prâslea, Priku, Raresh, Sit, Charlie, Dan Andrei, Emi, Kozo, Paul Agripa, Premiesku, Sublee, Vincent Iulian şi Marwan.

Fanii mai pot profita de preţul special al abonamentelor pentru cele 4 zile de festival, care porneşte de la 449, preţul final al acestora urmând să fie de 550 de lei plus taxe. Acestea pot fi achiziţionate de pe www.neversea.com. Sunt disponibile, însă, şi abonamente VIP, preţul pornind de la 900 de lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici