Nicoleta Luciu va prezenta emisiunea "Bingo România" cu mâna în ghips

Nicoleta Luciu, prezentatoarea emisiunii "Bingo România", difuzată pe postul Acasă, în fiecare duminică, s-a întors din vacanţă cu mâna ruptă, astfel că va fi nevoită să poarte ghips timp de două săptămâni şi să nu facă efort timp de o lună, informează televiziunea.

984 afișări
Imaginea articolului Nicoleta Luciu va prezenta emisiunea "Bingo România" cu mâna în ghips

Nicoleta Luciu va prezenta emisiunea "Bingo România" cu mâna în ghips (Imagine: Acasatv.ro)

Vedeta, care a petrecut două săptămâni în Cipru împreună cu soţul său, Zsolt, cei patru copii, două bone şi mulţi prieteni, nu a avut parte de un final fericit al sejurului, fracturându-şi mâna şi patru coaste.

"Într-o seară, am fost la parcul de cămile, iar cămila pe care mă urcasem eu s-a speriat din cauza unui zgomot puternic. Am încercat să mă ţin, dar nu am reuşit şi am căzut. Nu puteam să respir, am ajuns la Urgenţă, unde am rămas internată, am făcut multe analize, radiografii, pentru că mi-am rupt mâna şi mi-am fracturat patru coaste. Bine că nu a fost mai rău. Sâmbătă noaptea, am aterizat înapoi la Bucureşti, copiii au plecat direct la Miercurea Ciuc, iar eu am venit la Buftea să prezint «Bingo România». Va trebui să port ghips două săptămâni şi să nu fac efort, să nu dansez timp de o lună, că să îmi protejez coastele. Şi emisiunea viitoare voi prezenta cu mâna în ghips", a declarat vedeta.

Până la acest incident, Nicoleta mărturiseşte că s-au bucurat din plin de vacanţă şi că cei patru copii au fost foarte cuminţi. "Nu am avut emoţii cu copiii, nici în aeroport, nici în avion, chiar ne-au felicitat stewardesele că avem copii cuminţi. Acolo, toată lumea s-a bucurat de apă, plajă, mai puţin Kim, căreia la început nu îi plăcea nici nisipul, nici apa, începea imediat să plângă, dar s-a obişnuit cu timpul. Stăteam la plaja de dimineaţa până la 11.00 şi, înainte să intram în cameră, aveam program de înot, după amiaza o petreceam la piscină, iar seara ieşeam în oraş, la plimbare prin Larnaca", a adăugat Nicoleta Luciu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici