Nunta actorului George Clooney cu Amal Alamuddin, prezentată în revista Vogue

Anna Wintour, redactorul-şef al ediţiei americane a revistei Vogue, se află printre invitaţii la nunta actorului George Clooney cu avocata Amal Alamuddin, evenimentul urmând să fie prezentat în celebra publicaţie.

474 afișări
Imaginea articolului Nunta actorului George Clooney cu Amal Alamuddin, prezentată în revista Vogue

George Clooney şi Amal Alamuddin (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Cei doi, care s-au logodit în aprilie, urmează să se căsătorească luna viitoare, iar printre invitaţii lor se numără şi redactorul-şef al ediţiei americane a revistei Vogue, informează contactmusic.com.

"Nu ar merge acolo şi să nu scrie nimic", a declarat o sursă.

Avocata Amal Alamuddin ar urma să poarte o rochie de mireasă creată de Oscar de la Renta şi, pentru că designerul este un prieten apropiat al Annei Wintour, ţinuta ar trebui să fie un element important în reportajul despre nunta vedetei americane. De asemenea, ginerele va purta un costum Giorgio Armani.

Sursa a mai declarat: "Ea (Anna Wintour, n.r.) şi Oscar sunt prieteni foarte buni şi ea îi va acorda atenţie".

George Clooney şi Amal Alamuddin plănuiesc o nuntă mică şi intimă, dar vor sărbători momentul cu mai multe petreceri înainte şi după ceremonia de căsătorie.

George Clooney şi Amal Alamuddin au apărut pentru prima dată împreună în public în octombrie 2013, la Londra, potrivit revistei People.

George Clooney, în vârstă de 53 de ani, a avut numeroase relaţii de-a lungul anilor. Însă el nu a dat niciodată impresia că şi-ar fi dorit să se mai implice într-o relaţie pe termen lung, după divorţul de actriţa Talia Balsam, cu care a fost căsătorit între 1989 şi 1993.

Acesta a mai avut relaţii pasagere cu top-modelul britanic Lisa Snowdon, cu actriţa italiană Elisabetta Canalis şi cu actriţa din serialul "Salvamarii/ Baywatch" Krista Allen.

Amal Alamuddin este o avocată britanică specializată în drept internaţional şi drepturile omului. Ea a fost votată "cea mai sexy avocată din Londra" în 2013. Printre clienţii acesteia s-a numărat şi Julian Assange, fondatorul Wikileaks.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici